Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Οι ποινές στους δράστες της επίθεσης στον Γ. Μπουτάρη

Ένοχοι κηρύχθηκαν από Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης και οι τρεις κατηγορούμενοι για την επίθεση στο δήμαρχο της πόλης, Γιάννη Μπουτάρη, κατά ...
τη διάρκεια εκδήλωσης για την Γενοκτονία των Ποντίων, στη περιοχή του Λευκού Πύργου.

Ο 20χρονος που σπάει το παρμπρίζ του αυτοκινήτου του δήμαρχου καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 21 μηνών, με τριετή αναστολή, για τις κατηγορίες της πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της διατάραξης κοινής ειρήνης και της απλής φθοράς.

Στο δεύτερο 20χρονο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 14 μηνών με τριετή αναστολή για τα αδικήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης και της απλής φθοράς.

Στον 36χρονο Γεωργιανό επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 14 μηνών με δικαίωμα εξαγοράς, προς 5 ευρώ τη μέρα, επίσης για τα αδικήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης και της απλής φθοράς.

Να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος του Δικαστηρίου, κατά την αναγγελία της απόφασης, δέχθηκε ότι επρόκειτο "περί οργανωμένης επίθεσης σε βάρος του δημάχου", θέση την οποία διατύπωσε η εισαγγελέας της έδρας κατά την εισήγησή της.

Οι τρεις άνδρες αφέθηκαν ελεύθεροι.

Η αστυνομία και η δικαιοσύνη λειτούργησαν ταχύτατα και αποτελεσματικά. Ξετρύπωσαν ταχύτατα τους δράστες, ακόμη κι αυτόν που φορούσε κουκούλα, τους συνέλαβαν ταχύτατα, τους δίκασαν ταχύτατα και τους καταδίκασαν ταχύτατα.
ΑΠΟΔΕΙΞΗ ότι όταν θέλει η αστυνομία και η δικαιοσύνη τελειώνει τις υποθέσεις στο πιτς φυτίλι. Εύγε και έτσι να γίνεται πάντα, σε όλες τις υποθέσεις όμως, όχι μόνο όταν εκδηλώνει ενδιαφέρον η πρεσβεία του Ισραήλ, οπότε ...τρεχάτε ποδαράκια μου όλοι.  Είναι πολύ προσβλητικό για μια δημοκρατία 3.000 ετών, να δουλεύουν όλα ρολόι, μόνο κατόπιν απαιτήσεως των εβραίων αδελφών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου