Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Γέμισε ο τόπος ακροδεξιούς, φασίστες, ανεγκέφαλους, αντιδημοκράτες, συντηρητικούς κ.ο.κ. και ψαγμένα αντικειμενικά ΜΜΕ

Γράφει ο Σωτήριος Καλαμίτσης

Οποία σύμπτωση. Ό,τι δεν αρέσει στην αριστερά [λέμε και καμμιά μ…] το βαφτίζει «φασιστικό», «ακροδεξιό», «αντιδημοκρατικό», «συντηρητικό» και ό,τι άλλο ήθελαν επινοήσει οι ....
ευφάνταστοι κονδυλοφόροι της επικοινωνιακής ομάδας του κυβερνώντος συνονθυλεύματος. Αν έχουν τη συναίσθηση ότι δεν μπορούν να τα βάλουν με θρύλους, όπως ο Μίκης, περιορίζονται να αποκαλέσουν «ετερόκλητο όχλο» το μέγα πλήθος που με μέγα πάθος συγκεντρώθηκε την 04.02.108 στην Αθήνα για να διαδηλώσει την αντίθεσή του στην παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας μας και να τον ακούσει να αποκαλεί «αριστερόστροφο φασισμό» το κυβερνών σκουπιδαριό.

Και τώρα που έπεσαν μερικές ψιλές στον Μπουτάρη, ξεσάλωσαν. Παρακολούθησα σχεδόν όλα τα κανάλια που έδειχναν τον Μπουτάρη πεσμένο στο έδαφος. Κανένα, όμως, δεν διέθετε βίντεο της πτώσης. Όλα έδειχναν τη φωτογραφία με τον δήμαρχο πεσμένο. Βλέποντας και ξαναβλέποντας την ίδια φωτογραφία συμπέρανα ότι ο τύπος έπεσε κατά λάθος καθώς τον απομάκρυναν δρομαίοι, σχεδόν σηκωτό, οι κολλητοί του από τον τόπο του «μαρτυρίου». Η είδηση, όμως, είναι ότι έριξαν κάτω τον Μπουτάρη. Ολόκληρα βίντεο για την επεισοδιακή διαδρομή του από τον Λευκό Πύργο μέχρι το αυτοκίνητό του, αλλά μόνον φωτογραφία με τον δήμαρχο χαμαί.

Εξανέστησαν όλα τα κώματα. Όλοι, του ΠτΔ περιλαμβανομένου, εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους για το συμβάν. Αποδοκίμασαν για πολλοστή φορά τη βία οποθενδήποτε και αν προέρχεται με τα γνωστά μπλα μπλα. Όταν ο Μπουτάρης έλεγε πως «χέστηκε αν ο Κεμάλ σκότωσε Έλληνες ή Τούρκους», ουδέν κώμα εξέφρασε τον αποτροπιασμό του.

Ούτε όταν έλεγε «Πρέπει να δούμε και εμείς τί θα γίνει με τα δικά μας. Θα κρατήσουμε το ''Μακεδονία'' στο αεροδρόμιο και τα ΚΤΕΛ; Κατεβαίνουν οι τουρίστες και νομίζουν πως κατεβαίνουν στα Σκόπια».

Ούτε όταν έλεγε «ντρέπομαι που είμαι Έλληνας, γιατί όταν πάω στο εξωτερικό με αντιμετωπίζουν σαν λεπρό».

Ούτε όταν έδινε την άδεια να πραγματοποιηθεί η gay parade την ίδια ημέρα μνήμης του σφαγιασμού 353.000 Ποντίων.

Ούτε όταν έλεγε ότι πρέπει να φέρει στη Θεσσαλονίκη 50.000 gay.

Λίγο θέλεις μετά από τέτοιες δηλώσεις να γίνεις ακροδεξιός, φασίστας, συντηρητικός και ανεγκέφαλος; Προ πάντων δε βίαιος, όταν βλέπεις αυτόν τον τύπο να πηγαίνει να αποτίσει φόρο τιμής στα θύματα της Ποντιακής Γενοκτονίας ως το άκρον άωτον της υποκρισίας;

Η βία, λέει, γεννά τη βία. Όχι μόνον η σωματική.

Ευτυχώς που υπάρχει η όαση των Εξαρχείων και των πέριξ, όπου δρουν απολύτως δημοκρατικά και αντιφασιστικά ο Ρουβίκωνας, οι σύντροφοι του Μαζιώτη, οι θιασώτες του Γιαντζόγλου, οι γόνοι του Βούτση και του Σκουρλέτη, γενικά «τα δικά μας παιδιά», όπως είπε ο Δραγασάκης, τα οποία χρησιμοποιούν μόνον βόμβες Μολότωφ κατά των ΜΑΤ και καίνε αυτοκίνητα και κάδους απορριμμάτων. Ούτε ίχνος βίας, προ πάντων φασιστικής.

Σώτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου