Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017

Απίστευτες εικόνες! Φίδι κάηκε από βραχυκύκλωμα σε ρολόι της ΔΕΗ - Δείτε πως έγινε... [photos+video]

Παιδιά που έπαιζαν εκεί κοντά είδαν ξαφνικά να βγαίνουν καπνοί

Απίστευτες εικόνες εξελίχθηκαν σε συνοικία της Ροδίτσας Λαμίας. Ένα τεράστιο φίδι, μέσα στον καύσωνα φαίνεται ότι βρήκε καταφύγιο σε ρολόι της ΔΕΗ, κάτι που στάθηκε μοιραίο για κείνο.

Το φίδι τυλίχθηκε γύρω από τα καλώδια παροχής και κάποια στιγμή ήρθε σε επαφή με την τάση και ψήθηκε στην κυριολεξία ζωντανό. Κανείς δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό εωσότου, κάποια παιδιά που έπαιζαν κοντά στα ρολόγια, είδαν να βγαίνουν από μέσα καπνοί. Ειδοποίησαν τους γονείς τους κι εκείνοι με τη σειρά τους τη ΔΕΗ, με τους υπαλλήλους της εταιρείας να μην πιστεύουν στα μάτια τους.

Μόλις άνοιξαν το κουτί μέρος από το μεγάλο φίδι που καιγόταν ακόμη, μαζί με αίματα έπεσε μπροστά τους, δημιουργώντας μια τρομακτική και ασυνήθιστη εικόνα.

Γενικά τα φίδια ως ερπετά αναζητούν συχνά μέρη όπου μπορεί να υπάρχει περισσότερη δροσιά τις θερμές ώρες της ημέρας. Το ενθαρρυντικό είναι ότι στην Ελλάδα τα περισσότερα από αυτά είναι ακίνδυνα για τον άνθρωπο τον οποίο γενικά προσπαθούν να αποφεύγουν…

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.