Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

"Ντου" στον Τσίπρα στην Κοζάνη από πρώην ψηφοφόρους του, αλλά ...

...ο Τσίπρας ακάθεκτος θα την "ξεπουλήσει" τη ΔΕΗ
Νέες εντάσεις στην ....
πολιτική σκηνή της χώρας έφερε η παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Κοζάνη, που σημαδεύτηκε από την ιδιαίτερα «θερμή» υποδοχή που του επιφύλασσαν εργαζόμενοι σωματείων, έξω από το κέντρο Δυτικής Μακεδονίας.
Ο πρωθυπουργός ταξίδεψε στην πόλη για το πρώτο Περιφερειακό Συνέδριο, με στόχο την παραγωγική ανασυγκρότηση, όμως από την έλευσή του τα πράγματα «μύριζαν» μπαρούτι.
Οι εργαζόμενοι τις ΔΕΗ Κοζάνης, θέλοντας να εκφράσουν τη δυσαρέσκεια τους για τις εξελίξεις στην εταιρίας, εμφανίστηκαν έξω από το κέντρο κρατώντας ένα φέρετρο.
Αμέσως μετά άναψαν επικίνδυνα τα «αίματα». Διαδηλωτές θέλησαν να προσεγγίσουν τον χώρο του συνεδρίου πράγμα που δημιούργησε ιδιαίτερη ένταση.Συγκεντρωμένοι και αστυνομία ήρθαν στα χέρια και τελικώς οι διαμαρτυρόμενοι δεν κατάφεραν να σπάσουν τον κλοιό και να εισέλθουν στον χώρο.

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.