Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

"Αν υποταχθούμε στην υψηλή φορολογία, θα φτάσουμε στο έσχατο επίπεδο της δουλείας"

Ανακοίνωση του Γραμματέα Οικονομίας της Νεας Δεξιάς, Απόστολου Κρητικόπουλου, αναφορικά με την ....
ημέρα ανεξαρτησίας των Η.Π.Α.

Χθές ήταν η Ημέρα Ανεξαρτησίας των Αμερικάνων, όταν επαναστάτησαν πριν 241 έτη για λόγους ΥΨΗΛΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ εναντίον των Άγγλων.

Με την ευκαιρία θέλουμε να αναφερθούμε στον Πουριτανό και Συντηρητικό Σίλα Ντάουνερ (Silas Downer), ένα Αμερικάνο Πατριώτη της εποχής της Αμερικανικής Ανεξαρτησίας, ο οποίος σε ομιλία του είπε κάτι που είναι απόλυτα επίκαιρο για την φορολογική καταιγίδα και την οικονομική ανελευθερία που βιώνουμε τα τελευταία έτη της κρίσης στην δική μας χώρα, την Ελλάδα:

«Αν εμείς οι Αμερικάνοι, υποκύψουμε στην φορολογία που ζητά το Αγγλικό Κοινοβούλιο, αυτό θα μας κατατάξει στο κατώτατο επίπεδο της δουλείας . Γιατί αν μπορούν να μας πάρουν έστω και μια δεκάρα, κόντρα στην θέληση μας, τότε μπορούν να μας τα πάρουν όλα. Εάν έχουν τόση δύναμη πάνω στις ιδιοκτησίες μας, θα έχουν και ανάλογη δύναμη και πάνω στο άτομο μας. Και στο εξής αυτό θα ακολουθήσει : ότι θα μπορούν να απαιτήσουν ακόμα και να πάρουν τις ίδιες μας τις ζωές.»

Χρόνια Πολλά σε αυτό το μεγάλο Έθνος που χτίστηκε και μεγαλούργησε με την καθοδήγηση κυρίως Δεξιών και ΕθνοΡεπουμπλικάνων Προέδρων, όπως ο Λίνκολν, o Ρήγκαν, ο Θεόδωρος Ρούσβελτ, ο Άηζενχάουερ, ο Τόμας Τζέφερσον και φυσικά συνεχίζει να αναπτύσσεται με τον τωρινό Δεξιό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ

Απόστολος Κρητικόπουλος

Γραμματέας Οικονομικών της Νέας Δεξιάς