Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017

Απολύτως ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ τα νερά του Θερμαϊκού, γα κολύμβηση

Απολύτως κατάλληλα τα νερά του Θερμαϊκού για κολύμβηση. Ουδείς λόγος ανησυχίας....
συντρέχει.

Την προηγούμενη εβδομάδα όλα σχεδόν τα Μ.Μ.Ε. ασχολήθηκαν με την ποιότητα των νερών του Θερμαϊκού Κόλπου, μετά την εμφάνιση του φυτοπλαγκτόν και όχι μόνο, μεσχετικά δημοσιεύματα, αφού το γεγονός ήταν φυσικό να προκαλέσει ανησυχία στους λουόμενους για την καταλληλότητα ή μη των νερών και του Δήμου Θερμαϊκού για κολύμβηση.

Με αφορμή την ανησυχία αυτή, ο Δήμος Θερμαϊκού ανακοινώνει ότι:
Έπειτα από μετρήσεις και ελέγχους, χημικούς και μικροβιολογικούς που διενεργήθηκαν πρόσφατα (στις 28-6-2017), διαπιστώθηκε ότι τα νερά της θαλάσσιας περιοχής Περαίας, Αγγελοχωρίου, Μηχανιώνας κ.ά., που άλλωστε έχουν βραβευθεί κι εφέτος με 4 γαλάζιες σημαίες, είναι εξαιρετικής ποιότητας χωρίς κανένα κίνδυνο για τους λουόμενους.
Συγκεκριμένα διαπιστώθηκε ότι έχουν τον ελαχιστότατο αριθμό μικροβίων 10 (με όριο τα 500), δηλαδή μηδαμινά μικρόβια.
Ο Δήμος Θερμαϊκού αισθάνεται την ανάγκη για άλλη μια φορά να διαβεβαιώσει τους λουόμενους στις παραλίες μας ότι τα νερά είναι απολύτως κατάλληλα για κολύμβηση και ουδείς λόγος ανησυχίας για την υγεία τους συντρέχει.

Περαία, 4 Ιουλίου 2017
ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.