Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017

Βραδιά απονομών για τον Ναυτικό Όμιλο Ανοιχτής Θάλασσας Θεσσαλονίκης

Στο πιο όμορφο σημείο της Θεσσαλονίκης, με φόντο....
το υπέροχο ηλιοβασίλεμα δίπλα στην θάλασσα, πραγματοποίησε την Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017 τις απονομές της σεζόν, ο Ναυτικός Όμιλος Ανοιχτής Θάλασσας Θεσσαλονίκης.
Στην εκδήλωση απονεμήθηκαν πάνω από 20 διπλώματα ιστιοπλοΐας σε νέους ιστιοπλόους που ολοκλήρωσαν με επιτυχία τον δίμηνο κύκλο μαθημάτων της Σχολής Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας του Ν.Ο.Α.Θ. ενώ αμέσως μετά βραβεύτηκαν τα πληρώματα και οι νικητές του Κυπέλλου Πλαταμώνα, του αγώνα ιστιοπλοΐας ανοιχτής θάλασσας 80 περίπου ναυτικών μιλίων που πραγματοποιήθηκε στις 29/4-1/5/2017.
Μέλη, αθλητές και φίλοι του Ομίλου λίγο πριν φύγουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές απόλαυσαν μια όμορφη βραδιά στο κοκτέιλ πάρτυ που ακολούθησε στο Pool Restaurant του Boheme και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τους μεγάλους αγώνες του καλοκαιριού τον Αύγουστο στις θάλασσες του Αιγαίου!

Οι νικητές του Κυπέλλου Πλαταμώνα:
ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ
Κατηγορία
ORC
1ος Σκάφος BAXIMUS –
Κυβερνήτης: Θανάσης Μπαξεβάνης
Κατηγορία
ORC Club
1ος Σκάφος EQUINOX –
Κυβερνήτης: Γιώργος Ματσικίδης
2ος Σκάφος ΒΟΡΡΑΣ –
Κυβερνήτης: Στέφανος Μεταξιώτης
2ος Σκάφος KRAKEN –
Κυβερνήτης: Δημήτρης Μαράκης
3ος Σκάφος ELLINIXX –
Κυβερνήτης: Στέργιος Λεονταρίδης


Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.