Σάββατο, 1 Ιουλίου 2017

Νεκρή εν ώρα εργασίας υπάλληλος Καθαριότητας του Δήμου

Την “τελευταία πνοή” της “άφησε” εν ώρα υπηρεσίας εργάτρια Καθαριότητας του ....
Δήμου Ζωγράφου, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του epoli.gr.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το τραγικό σε κατάληξη γεγονός συνέβη μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, όταν ξαφνικά η 62χρονη εργάτρια, που ακολουθούσε το απορριμματοφόρο τύπου πρέσας, έχασε τις αισθήσεις της, ως όλα δείχνουν από ανακοπή καρδιάς…

Συνάδελφοι της, όταν αντιλήφθηκαν το γεγονός, άμεσα, έσπευσαν να τις παράσχουν τις πρώτες βοήθειες, αλλά ήταν, δυστυχώς, αργά…

Το epoli.gr επικοινωνώντας με τον Πρόεδρο της Ε.Ε. της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., κ. Νίκο Τράκα, για το τραγικό αυτό γεγονός, και αφού πρώτα επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ, δήλωσε:

«Ο ζήλος, η ευσυνειδησία, σε συνδυασμό με την υπερβολική ζέστη, και με την έλλειψη των απαραίτητων μέσων ατομικής προστασίας, “οδήγησαν” άλλη μία συνάδελφό μας στον θάνατο, αντί στη ζωή, γιατί γι’ αυτή αγωνιζόταν μαζεύοντας σκουπίδια. Αυτοί είναι οι εργάτες Καθαριότητας! Εργάτες της δουλειάς και όχι των απεργιών! Αυτό μόνο ζητάνε! Εργασία για ζωή!

Ας είναι “ελαφρύ το χώμα” που θα σκεπάσει τη συνάδελφό μας…».

.......................

Καλό Παράδεισο στη γυναίκα που πέθανε από ανακοπή, αλλά μην ξεφτιλίζετε τη μνήμη της, παλαβοί συνδικαλιστές και γελοίοι πολιτικάντηδες, για να εισπράξετε κομματικό όφελος. Τέτοιος θάνατος μπορεί να βρει κάθε άνθρωπο του κόσμου, κάθε στιγμή, άσχετα από το ποιά δουλειά κάνει.  Δεν νομίζουμε η άτυχη γυναίκα, να ήθελε ο θάνατός της να οδηγήσει γελοίους συνδικαλιστές να μιλάνε για "θάνατο εξαιτίας της αναλγησίας των μνημονίων" ή ακόμη χειρότερα να ονειρευονται ..."Μνημείο των νεκρών συμβασιούχων", όπως αυτή η γελοιότητα με τους "νεκρούς της ΕΡΤ".

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.