Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

3 φορές συνελήφθη ο Ρομά, 3 φορές αφέθηκε ελεύθερος και ...πάμε για την 4η

Ο Ρομά "εργάζεται", οι Αστυνομικοί σε διαθεσιμότητα


ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ:

Συνελήφθη, μήνυσε 7 αστυνομικούς αφέθει ελεύθερος ξανασυνελήφθει γιά διάρρηξη κρεοπωλείου ξανααφέθηκε ελύθερος ξανασυνελήφθει γιά τρείς απόπειρες μία στο δημαρχείο Ανω Λιοσίων ξανααφέθηκε ελύθερος και ξανασυνελήφθει............................σιγουράκι θα ξανααφεθεί ελεύθερος...........και οι αστυνομικοί ασχολούνται με το να συλλαμβάνουν συνέχεια αυτόν πού αφήνουν οι δικαστές λόγω της νομοθεσίας.....ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΩΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ!!!!ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ!!!!

Με τις «ευλογίες» όλων συνεχίζει ο Ρομά να «εργάζεται» αγόγγυστα νυχθημερόν. Αυτή τη φορά δεν διέρρηξε το Δημαρχείο Αχαρνών, αλλά ένα κομμωτήριο στην ίδια περιοχή αφαιρώντας ένα λάπτοπ
και χρηματικό ποσό.

Φυσικά και συνελήφθη για ακόμα μία φορά και θα οδηγηθεί και πάλι ενώπιον του κ. Εισαγγελέα και είναι πλέον σίγουρο οτι θα αφαιθεί για ακόμα μία φορά ελεύθερος για να συνεχίσει απρόσκοπτα το «έργο» του, ενώ οι αστυνομικοί που ο ίδιος κατήγγειλε συνεχίζουν να βρίσκονται σε διαθεσιμότητα.
Ερωτούμε, τι άλλο πρέπει να γίνει για να καταλάβουν οι αρμόδιοι στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας οτι φτάσαμε στα όρια του γελοίου;
Είναι τουλάχιστον απαράδεκτο ο Ρομά να συνεχίζει τις κλοπές κάθε βράδυ στη Δυτική Αττική και οι αστυνομικοί να βρίσκονται σε διαθεσιμότητα μετά από τις φαιδρές, ανυπόστατες καταγγελίες του ίδιου.
Συγχαρητήρια στο Ρομά που πέτυχε το στόχο του και στην Ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. για τα άμεσα αντανακλαστικά της

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.