Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Τα μυστικά του "μάγου" David Copperfield στον ...εισαγγελέα !

Εξηγήσεις στη Δικαιοσύνη για τα μυστικά του καλείται να δώσει ο διάσημος Αμερικανός ταχυδακτυλουργός Ντέιβιντ Κόπερφιλντ, μετά από ....
μήνυση που κατέθεσε σε βάρος τους ένας Βρετανός πολίτης.
Σύμφωνα με τη μηνυτήρια αναφορά, όλα ξεκίνησαν όταν ο 57χρονος Γκέβιν Κοξ παρακολούθησε το σόου του μάγου το 2013 στο Λας Βέγκας.
Όταν τον κάλεσε στη σκηνή ο Κόπερφιλντ για το κόλπο της εξαφάνισης, ο Κοξ και άλλα άτομα από το κοινό που έλαβαν μέρος στο τρικ οδηγήθηκαν σε έναν σκοτεινό διάδρομο, όπου ο 57χρονος σκόνταψε και έπεσε, χτυπώντας το κεφάλι του.


Ο Βρετανός, ο οποίος εργαζόταν μέχρι την ημέρα του ατυχήματος ως σεφ, υποστηρίζει ότι υπέστη εγκεφαλική βλάβη και αδυνατεί πλέον να εργαστεί, έχοντας υποβληθεί σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων στον λαιμό και την πλάτη του.
Ο δικηγόρος του, Μπένεντικτ Μορέλι, εξέφρασε την πεποίθηση πως «ορισμένα από τα μυστικά του Κόπερφιλντ θα αποκαλυφθούν».
Ο συνήγορος υπεράσπισης του Κόπερφιλντ, Θεοντόρ Μπλούμπεργκ, σχολίασε από την πλευρά του ότι το συγκεκριμένο κόλπο παρουσιάζεται επιτυχώς για περισσότερα από 15 χρόνια, σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail.
Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, τα έσοδα του Ντέιβιντ Κόπερφιλντ για το 2016 έφτασαν τα 64 εκατ. δολάρια.
Συνολικά, η περιουσία του εκτιμάται στα 670 εκατ. δολάρια, ενώ ο Κόπερφιλντ είναι ιδιοκτήτης 11 νησιών στις Μπαχάμες.