Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Θεσσαλονίκη - Αθήνα : Ξεκινάει τη σύνδεση και η Ellinair !

Mε εισιτήρια που ξεκινάνε από 24 ευρώ
H Ellinair, η αεροπορική εταιρεία του Ομίλου Μουζενίδη, ανακοίνωσε πως θα ξεκινήσει τακτικά δρομολόγια ανάμεσα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, το πιο ανταγωνιστικό δρομολόγιο ...
εσωτερικού στη χώρα μας, όπου τώρα κοντράρονται η Aegean και η Ryanair.
Οι πτήσεις θα ξεκινήσουν στις 16 Οκτωβρίου και αρχικά θα είναι δύο την ημέρα. Τάσο από Αθήνα όσο και από Θεσσαλονίκη η αναχώρηση θα είναι στις 6.45πμ και 7μμ.

Οι πτήσεις αρχικώς θα εκτελούνται με αεροσκάφη τύπου Airbus A-319 και RJ-85 αλλά πολύ σύντομα θα πετούν μόνο Airbus A-319.
Σύμφωνα με την εταιρεία υπάρχει η προοπτική της προσθήκης και άλλων πτήσεων.
Είναι απολύτως βέβαιο πως η Elinair που αρχικά δημιουργήθηκε για να εξυπηρετεί με πτήσεις τσάρτερ τον Όμιλο Μουζενίδη, που φέρνει κάθε χρόνο στη Ελλάδα πολλές χιλιάδες τουριστών, προσανατολίζεται τώρα να μπει ακόμη πιο δυναμικά στα τακτικά δρομολόγια. Άλλωστε η εμπειρία της το καλοκαίρι με τα δρομολόγια προς τα ελληνικά νησιά ήταν για αυτήν πολύ ενθαρρυντική, καθώς οι πληρότητες κινήθηκαν σε πολύ καλό επίπεδο με αποτέλεσμα κάποια από τα δρομολόγια να παραταθούν μέχρι το τέλος του Σεπτέμβρη.
Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες η εταιρεία σχεδιάζει να κάνει ακόμη πιο μεγάλο άνοιγμα στις τακτικές πτήσεις με ένα ευρύ δίκτυο δρομολογίων από την Θεσσαλονίκη προς γερμανικές πόλεις όπου υπάρχει μεγάλη ομογένεια και η οποία τώρα εξυπηρετείται από την Aegean και ξένες αεροπορικές εταιρίες.
Στόχος της εταιρείας είναι να γίνει η δεύτερη μεγαλύτερη ελληνική αεροπορική εταιρεία σε τακτικές πτήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου