Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Ντόρα: Συνεργασία και με τον Τσίπρα

«Θα πρέπει να μπορούμε να συνεργαστούμε και με τον ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξή της στη ...
Real News και δήλωσε απογοητευμένη για το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας λέει ότι «δεν θα συνεργαστεί με αυτούς που τον στήριξαν ψηφίζοντας, από αίσθημα ευθύνης, την κακή συμφωνία που ο ίδιος έφερε».

Σύμφωνα με την κ. Μπακογιάννη, χρειάζεται να βρεθούν οι ικανότεροι από τη ΝΔ, το ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΟΤΑΜΙ και το ΠΑΣΟΚ που θα βάλουν το κεφάλι τους στον τορβά και θα δουλέψουν για τον εθνικό στόχο που είναι η δημιουργία ενός σύγχρονου ελληνικού κράτους.

Το στέλεχος της Ν.Δ. καταλόγισε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ πως μιλάει με περισσή αλαζονεία και τον κατηγόρησε πως απαξιώνει τους πολίτες που ψήφισαν τα κόμματα αυτά, επιλέγοντας τη μη συνεργασία μαζί τους.

Ερωτηθείσα αν υπάρχει πράγματι αντιπαράθεση ανάμεσα στο «παλιό» και το «νέο» η κ. Μπακογιάννη απάντησε ότι το ερώτημα είναι ποιο είναι το νέο. «Είναι η παλαιοκομματική μέθοδος του να κρύβεις την αλήθεια κάτω από το χαλί;», διερωτήθηκε.

«Το παλιό είναι "θα σας κάνω γεφύρια και ποτάμια, θα σας αυξήσω τη σύνταξη, θα σας δώσω 13η σύνταξη, θα σκίσω το μνημόνιο μέρα μεσημέρι, θα κάνω το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης"», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου