Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Αποκαλυπτική συνέντευξη του Πάνου Καμμένου

στον Alpha 989.


«Δεν κοροϊδέψαμε αυτούς που μας ψήφισαν. Εκείνο το βράδυ ή θα αποφασίζαμε να πάρουμε τις δάφνες και να φύγουμε ή να πάρουμε την απόφαση να μην επιτρέψουμε η Ελλάδα να γίνει Λίβανος. Θα πηγαίναμε σε εμφύλιο» δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, λέγοντας ότι «η κυβέρνηση δοκίμασε τα πάντα, συγκρούστηκε, πήγε με το καλό, έκανε δημοψήφισμα, δοκίμασε άλλες λύσεις και τελικά φτάσαμε στο τραπέζι των συνομιλιών στις Βρυξέλλες οπού αποκαλύφθηκε ότι το σχέδιο των δανειστών ήταν να βγάλουν την Ελλάδα από την ευρωζώνη προκειμένου να γλυτώσουν το τεράστιο κύμα μεταναστών. Η Ελλάδα θα ήταν μια πτωχευμένη χώρα ,οι τράπεζες μας θα είχαν κατασχεθεί».

Εξαπέλυσε βαριά αιχμή προς τον Γιάνη Βαρουφάκη λέγοντας ότι «δεν ξέρω αν μέσα σε αυτό το διάστημα -θα το δείξει η ιστορία- είχαν και συνεργούς σαν τον Βαρουφάκη, είχε την ίδια άποψη τελικά με αυτή που είχε ο Σόιμπλε αλλά επενέβησαν οι Γάλλοι και οι ΗΠΑ».

«Θα ήθελα να εξηγήσω στον λαό ότι δεν τους κοροϊδέψαμε, είχαμε ένα επιλέξουμε μεταξύ της διάλυσης της χώρας ή του εθνικού δρόμου. Προτιμήσαμε να ρισκάρουμε τα κόμματα μας, τη φήμη μας αλλά να μην σκοτώσουμε την Ελλάδα», τόνισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι «αν υπήρχε δρόμος για τη δραχμή με προοπτική, δεν θα έλεγα όχι, το λέω ξεκάθαρα. Παραμένω αντιμνημονιακός, ήμουν ο πρώτος που έφυγε από κόμμα εξουσίας και ανεξαρτητοποιήθηκα».

«Είμαστε διαφορετικοί με τον Αλέξη Τσίπρα αλλά πάλεψε σαν θηρίο και δεν μπορούσα να τον εγκαταλείψω όπως θα μου ήταν εύκολο να κάνω. Το να ρίξω εκείνη την κυβέρνηση και να πάρω τις δάφνες θα ήταν το πιο εύκολο, εγώ δεν θα εγκατέλειπα τον Τσίπρα, είδα έναν άνθρωπο που πάλεψε για την πατρίδα», πρόσθεσε ο Πάνος Καμμένος.




«Δοκιμάσαμε με κάθε τρόπο να βρούμε τον άλλο δρόμο. Όταν όμως ήρθε η ώρα να στείλουμε παλέτες για τα χρήματα όλοι κάνανε ότι δεν ήξεραν», πρόσθεσε.



Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είπε ότι «το παλιό περιμένει να φύγουν ο Τσίπρας και ο Καμένος για να σταματήσουν οι έλεγχοι και να κλείσουν οι λίστες» και χαρακτήρισε τη ΝΔ ως«δεξιά παραστρατική οργάνωση», ενώ για το Ποτάμι ανέφερε πως «προσπαθεί να βρει έναν ρόλο κυβερνητικού εταίρου».
«Την ώρα που διαπραγματευόμασταν στις Βρυξέλλες ,όταν ήταν μέσα ο Τσίπρας και τον είχαν περικυκλώσει και του έκαναν επίθεση, έβγαινε ο Θεοδωράκης και έλεγε ''συμφωνήστε σε ό, τι ζητήσουν'' . Εμείς προσπαθούσαμε να πάρουμε ό, τι καλύτερο και εκείνος έλεγε αυτό», πρόσθεσε.

Ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι «ήρθε η ώρα η έντιμη δεξιά που δεν έχει σχέση με το σκοτεινό και τις κουκούλες, να συνεργαστεί με την έντιμη αριστερά. Τώρα πρέπει να χτίσουμε την Ελλάδα και μπορούμε να το κάνουμε με τον Τσίπρα μαζί. Μπορεί η αριστερά του Τσίπρα με μια κεντροδεξιά των ΑΝΕΛ να υπάρξουν μαζί…μπορεί να υπάρξει μαζί το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ».
Ξεκαθάρισε πως «δεν πρόκειται να είναι κανείς υποψήφιος με τους ΑΝΕΛ αν δεν έχει διευκρινίσει τη θέση του. Δεν είναι δυνατόν να υπογράψω υποψηφιότητα του κ. Χαϊκάλη αν δεν έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του, εύχομαι ότι θα το κάνει».

«Με την ΠτΒ έχω μια ιδιαίτερη σχέση, θεωρώ ότι το παρατράβηξε, έχει νομική κατάρτιση και πολιτικό λόγο, δεν της αξίζει να είναι μαζί με τους μηδενιστές που αυτή τη στιγμή δεν έχουν πρόταση. Θα περίμενα από την ΠτΒ να πει μια πρόταση», δήλωσε ο κ. Καμμένος αναφερόμενος στη Ζ. Κωνσταντοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου