Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Ηρακλής - Πανιώνιος 0-1

Με τον Μπακασέτα να σκοράρει στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Πανιώνιος πέρασε με..
1-0 από το Καυτατζόγλειο, επικρατώντας του Ηρακλή. Με δέκα παίκτες από το 62′ οι κυανέρυθροι.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη επικράτησε 1-0, σκοράροντας στο καλύτερο δυνατό σημείο για την ίδια και στο χειρότερο για τους γηπεδούχους. Δευτερόλεπτα προτού ο διαιτητής στείλει τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια, ο Μπακασέτας με υπέροχο δεξί σουτ νίκησε τον Χουάντερσον και έβαλε σε θέση οδηγού τους «κυανέρυθρους».

Τα πράγματα έγιναν κάπως καλύτερα για τον Ηρακλή στο 62′, όταν ο Αργυρόπουλος… κατάφερε μέσα σε ένα δίλεπτο να πάρει δυο κίτρινες κάρτες και να αφήσει τον Πανιώνιο με παίκτη λιγότερο, όμως οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου δεν το εκμεταλλεύτηκαν και παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, δεν «πλήγωσαν» τα αντίπαλα δίχτυα και μοιραία ηττήθηκαν στην έδρα τους.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Στάμου, Ιντζόγλου (Μπουλούτ 65′), Λάζαρ (Πουρτουλίδης 24′), Τσιλιανίδης, Κυριακίδης, Ρομάνο (Χαντί 46′), Περόνε

Στον πάγκο: Γιαννίκογλου, Καρλίτος, Ζιαμπάρης, Χαντί, Πουρτουλίδης, Βέλλιος, Μπουλούτ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος Ν., Οικονόμου, Μπουμάλ, Αργυρόπουλος, Χατζηισάϊας, Μασούρας (Μητρόπουλος 80′), Κόρμπος, Ανσαριφάντ (Καραμάνος 57′), Ρισβάνης, Σιώπης, Μπακασέτας (Βλάχος 68′)

Στον πάγκο: Διούδης, Μητρόπουλος, Τασουλής, Βλάχος, Χαλκιαδάκης, Καραμάνος, Βιγιάλμπα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου