Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Συριζαίικες κουτοπονηριές για να έχουν σε ομηρία τους Κοντομηνάδες

Σε δύο δόσεις θα πρέπει να καταβάλουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί το φόρο 20% επί των τηλεοπτικών διαφημίσεων με την πρώτη δόση έως το τέλος Σεπτεμβρίου και τη δεύτερη έως το τέλος...
Νοεμβριου.

Ειδικότερα, με εγκύκλιο που εξέδωσε η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Κατερίνα Σαββαΐδου, τροποποιείται η διαδικασία καταβολής του φόρου 20% που επιβάλλεται επί των τηλεοπτικών διαφημίσεων.

Η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων δίδει τη δυνατότητα για καταβολή του φόρου, για το 2015, σε δύο δόσεις.

Όπως σημειώνεται , η δήλωση του φόρου επί των τηλεοπτικών διαφημίσεων πρέπει να υποβάλλεται μηνιαίως μέχρι και την 20η ημέρα του επόμενου μήνα για τα έσοδα που πραγματοποιούν τα τηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης από τις τηλεοπτικές διαφημίσεις του προηγούμενου μήνα.

Όπως προβλέπεται στην εγκύκλιο, κατά την πρώτη εφαρμογή, η δήλωση για το διάστημα από 1/1/2015 μέχρι και 30/4/2015 υποβάλλεται μέχρι και τις 30/9/2015 και για το διάστημα από 1/5/2015 μέχρι και 31/8/2015 υποβάλλεται μέχρι και τις 30/11/2015.

Οι παμπόνηροι περίμεναν μέχρι την τελευταία στιγμή και τελικά έβαλαν την πληρωμή της 1ης δόσης ΜΕΤΑ τις εκλογές. Φυσικά, θα δώσουν νέα ΠΑΡΑΤΑΣΗ αν κυβερνήσουν ξανά οι ίδιοι, ενώ αν κυβερνήσει άλλος, θα τον επιπλήττουν αν δεν τα εισπράττει !
Και οι καναλάρχες σε προεκλογική ομηρία !



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ makpress: Πώς η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ χάρισε ξανά τον φόρο τηλεοπτικών διαφημίσεων στα κανάλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου