Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Θύμα διάρρηξης έπεσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Κώστας Νεστορίδης (ΑΕΚ)

Θύμα διάρρηξης έπεσε χθες το μεσημέρι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και παλιά δόξα του ελληνικού ποδοσφαίρου, Κώστας Νεστορίδης.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και δυο φορές τιμημένος με το “χρυσό” παπούτσι, την εποχή που μεσουρανούσε στην επίθεση της ΑΕΚ, διατηρεί πρακτορείο Προ-Πο στην Καλλιθέα και μάλιστα στο ισόγειο της πολυκατοικίας όπου διαμένει, σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις άγνωστοι άνδρες, το μεσημέρι της Κυριακής, χωρίς κανείς να τους αντιληφθεί, κατάφεραν να ανοίξουν την πόρτα του διαμερίσματος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, χρησιμοποιώντας λοστό και να μπουν στο εσωτερικό του σπιτιού.

Οι διαρρήκτες έκαναν άνω κάτω το διαμέρισμα του Κώστα Νεστορίδη ψάχνοντας για χρήματα, καθώς φαίνεται πως γνώριζαν ότι η παλιά δόξα του ελληνικού ποδοσφαίρου κρατά στο διαμέρισμά του τις εισπράξεις του Σαββατοκύριακου από το πρακτορείο του και το πρωί της Δευτέρας τις καταθέτει στην τράπεζα.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, οι τρεις διαρρήκτες, άνδρες νεαρής ηλικίας, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, κατάφεραν να βρουν κρυμμένο στα συρτάρια του διαμερίσματος μεγάλο χρηματικό ποσό, το οποίο και άρπαξαν.

Μάλιστα κατά την διάρκεια της παραμονής τους στο διαμέρισμα, χωρίς ο κ. Νεστορίδης να έχει αντιληφθεί το παραμικρό, γείτονάς του στον ίδιο όροφο είδε την πόρτα του διαμερίσματος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή παραβιασμένη και αμέσως έβαλε τις φωνές, ενώ με το κινητό του τηλέφωνο ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία.

Οι διαρρήκτες ακούγοντας το γείτονα του Νεστορίδη να καλεί σε βοήθεια, αμέσως έσπευσαν να εξαφανιστούν, αφού πρώτα είχαν αρπάξει το μεγάλο χρηματικό ποσό που είχαν βρει στο διαμέρισμα.

Ευτυχώς για το παλαίμαχο ποδοσφαιριστή οι κακοποιοί δεν πήραν αντικείμενα που έχουν συναισθηματική αξία για τον ίδιο, όπως το “χρυσό” παπούτσι, το βραβείο δηλαδή που του είχε απονεμηθεί ως πρώτος σκόρερ της περιόδου που μεσουρανούσε στο γήπεδο τις Ν. Φιλαδέλφειας με τα χρώματα της αγαπημένης του ομάδας.
Την έρευνα για τη σύλληψη των κακοποιών που διέρρηξαν το διαμέρισμα του Κώστα Νεστορίδη έχει αναλάβει το τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου