Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Διαμαρτυρία στη συνέντευξη της Ζωής – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Διαμαρτυρόμενοι; Τι άλλο; "Συμβασιούχοι". Οι μονίμως διαμαρτυρόμενοι τα τελευταία 40 χρόνια, καθώς ο πόθος ενός μόνιμου διορισμού στο ελληνικό δημόσιο, είναι διακαής και είναι το μοναδικό θέμα που απασχολεί πραγματικά την Ελλάδα: "να βολευτώ εγώ στο δημόσιο κι ας ψοφήσουν όλοι, ας καούν τα πάντα, ας διαλυθούν τα πάντα, θέλω να γίνω μόνιμοοοοοοος!"

Και τρέχουν σαν πρόβατα πίσω από όποιον Μαυρογιαλούρο τους υποσχεθεί την πολυπόθητη μονιμότητα, που θα επιτρέψει στις κυρίες να αρχίσουν να μένουν επιτέλους έγκυες, να αρρωσταίνουν, να παίρνουν εκπαιδευτικές άδειες κι όλα αυτά τα όμορφα τα οποία οδηγούν στη συνεχή αποχή από τη "δουλειά" στο ελληνικό δημόσιο, την πραγματική Εδέμ.


Σιωπηρή διαμαρτυρία από τους συμβασιούχους της Βουλής και του καναλιού της, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε το απόγευμα της Δευτέρας στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ, η απελθούσα πρόεδρος του Κοινοβουλίου Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Οι εργαζόμενοι σήκωσαν το δικό τους πανό το οποίο έγραφε: «ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ».

Η πρόεδρος της Βουλής δεν αντέδρασε και οι διαμαρτυρόμενοι συνέχισαν να κρατούν το πανό, χωρίς να φωνάξουν συνθήματα ή να διακόψουν.

Σημειώνεται ότι και στο παρελθόν συμβασιούχοι της Βουλής έχουν καταγγείλει καθεστώς εργασιακής ομηρίας κατηγορώντας την Ζωή Κωνσταντοπούλου για «απροκάλυπτο εμπαιγμό, απαξίωση της εργασίας και καταρράκωση της αξιοπρέπειας» τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου