Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Έτσι την πάτησε ο Βαρουφάκης !

e-mail ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: «Απεβλήθη» γράφει ο ECONOMIST των Rothschild για τον Βαρουφάκη και θεωρεί φυσικά ότι πρόκειται για θετική εξέλιξη. Το θηρίο δεν θέλει υπερόπτες, αυθάδεις που αγνοούν τις δυνατότητές του και προσπαθούν να το εκβιάσουν από θέση που...
δεν φοβίζει κανέναν. Μπορεί ο Βαρουφάκης. ο Τσίπρας κι ο νεαρούλης Σακελλαρίδης να έκαναν την πλάκα τους ... αλλά φαίνεται ότι εμείς θα κληθούμε να πληρώσουμε και πάλι την άγνοια , την επιπολαιότητα και τον χαβαλέ της τσακαλοπαρέας ... που νόμιζε ότι κέρδισε την εξουσία , χωρίς να έχει ιδέα σε ποιον ανήκει αυτή πραγματικά.

"Κι εμείς τι να κάνουμε; Να σταματήσουμε να παλεύουμε;" ρωτά ο συμπατριώτης μου
Του απαντώ:
Είναι μεγάλη συζήτηση αυτή. Να προσπαθείς σίγουρα αλλά να είσαι έτοιμος για μάχη. Λίγους μήνες νωρίτερα ο Βαρουφάκης είχε δηλώσει ότι θα απέχει από την πολιτική. Βρέθηκε να συναλλάσσεται με βρικόλακες ... κι αυτός νόμιζε είχε να κάνει με φοιτήτριες που θα του ζητούν αυτόγραφα για το πνεύμα του. Ήθελε από τους ξένους πολιτικούς να κάνουν ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ και να βγουν ηττημένοι μπροστά στους ψηφοφόρους τους ...για να γλιτώσει τα φάσκελα ο ΣΥΡΙΖΑ που εξαπάτησε τους Έλληνες. Και τους εξαπάτησε ...γιατί εκβίασε τις εκλογές ... και μετά άρχισε να αυτοσχεδιάζει . Εδώ και μήνες ο καημός του ΣΥΡΙΖΑ ήταν να βαφτίζουν το κρέας ψάρι για εσωτερική κατανάλωση ...

Πασχίζουν να μην έχουν το τέλος του Καρατζαφέρη μετά την πανηγυρική κωλοτούμπα ... Αυτός είναι ο καημός τους... Αν δώσουμε προσοχή στο τι κάνουν και όχι στο τι λένε ... θα μας μείνουν 2 πράγματα ... 500 εκατομμύρια στην Lockheed , 1,2 νέο δάνειο μέσω ομολόγων για να πληρωθεί το ΔΝΤ ...που δήθεν δεν θα πλήρωναν..

Ο Βαρουφάκης είναι άριστος ομιλητής, έχει χάρισμα , ξέρει να κάνει λιανά τα κόλπα της χρηματιστηριακής μαφίας .. .αλλά έκανε σαν μην ήξερε ότι οι ΙΔΙΟΙ ευρωπαίοι που νόμιζε ότι θα εκβίαζε ... σκότωσαν 5.500 Ουκρανούς για να ανατρέψουν την κυβέρνηση της Ουκρανίας.

ΣΤΑΘΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
stathis1976@mailinator.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου