Τρίτη 28 Απριλίου 2015

«Αν γεμίσει με μέτρα το mail Βαρουφάκη, "θα κλάψουν μανούλες»

«Αν γίνουν εκλογές, η ΝΔ θα εκφράσει μια μεγάλη συμπαράταξη ευρωπαϊκών δυνάμεων και θα τις ...
κερδίσει», είπε στον σταθμό μας ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου.

«Φοβάμαι ότι ο κ. Τσίπρας (με το δημοψήφισμα) πάει να επαναλάβει ένα λάθος που εμείς αποφύγαμε. Η δημιουργική ασάφεια λειτουργεί πάντα υπέρ του δυνατού και αυτό δεν ήταν καλό μάθημα για τον κ. Τσίπρα, ή θα κάνει μεγαλειώδη μεταβολή, άλλοι το λένε κωλοτούμπα ή ένα δημοψήφισμα και επιστροφή στην δραχμή» τόνισε ο κ.Οικονόμου και πρόσθεσε «ακούμε με προσοχή τον πρωθυπουργό αλλά δεν υπάρχει σταθερότητα. Δεν μπορεί μία κυβερνητική παράταξη να εκπροσωπεί την χώρα στέλνοντας δύο διαφορετικά μηνύματα».

Ο βουλευτής της ΝΔ εκτίμησε ότι «η πραγματικότητα θα φέρει όλους εκεί που πρέπει».

«Το mail Χαρδούβελη ήταν ούτε 1,5 δις μέτρα, κάποια πράγματα που δεν έπρεπε να μας τα ζητήσουν οι Γερμανοί. Με το τελευταίο mail του κ. Βαρουφάκη, ο λογαριασμός έχει φτάσει στα 8-10 δις μέτρα. Το mail Χαρδούβελη θα είναι παιδικό παραμυθάκι μπροστά σε αυτά που μας περιμένουν» είπε ο Βασίλης Οικονόμου και συμπλήρωσε «Αν γεμίσει με μέτρα το mail Βαρουφάκη, "θα κλάψουν μανούλες», τόνισε.
«Λαγός της κυβέρνησης ο κ. Χρυσόγονος που μιλά για υψηλές επικουρικές συντάξεις» είπε ο κ.Οικονόμου μιλώντας στο σταθμό μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου