Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Ελληνίδα Υπουργός : "δεν έχω ιδέα από το αντικείμενό μου, στο κεφάλι σας μαθαίνω κομμωτική"

Ακριβώς με τον παραπάνω τίτλο ισοδυναμούν τα ...κουφά, που είπε η αν.Υπουργός Οικονομίας αρμόδια για τη φορολογία Νάντια Βαλαβάνη.  Πάντως στο ΣΥΡΙΖΑ είναι απολύτως ειλικρινείς : Βγαίνει ο Παναγούλης και λέει ....
μέσα στη Βουλή "να διορίσουμε στην ΕΡΤ τα δικά μας παιδιά, που δούλεψαν για να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση", βγαίνει σήμερα η Βαλαβάνη και λέει:

«Ούτε τη φορολογική μου δήλωση δεν έφτιαχνα μόνη μου, έβαζα λογιστή και τα μαθαίνω τώρα» είπε με αφοπλιστκή ειλικρίνεια.

Μιλώντας στη συνεδρίαση για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, η κα Βαλαβάνη είπε πως το αντικείμενο των σπουδών της δεν έχει σχέση με ζητήματα φορολογίας, αλλά περισσότερο με τα μακροοικονομικά και πως η ίδια τώρα μαθαίνει τον Κώδικα Φορολογίας.

Απαντώντας στις επικρίσεις της αντιπολίτευσης για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης, παραδέχθηκε πως έμαθε τυχαία για την ΠΝΠ και έβαλε τις ρυθμίσεις αυτές για να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Μάλιστα, είπε ότι ρώτησε 60 τελωνειακούς, οι οποίοι τη διαβεβαίωσαν ότι με τις ρυθμίσεις αυτές δεν πρόκειται να σβηστεί κανένα πρόστιμο.


Αυτά είναι......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου