Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Ο μαλάκας ξαναχτύπησε

Ο γνωστός ειδικός ....μαλάκας, που,  κάθε φορά που γίνεται σεισμός, σερβίρει τη "μαντεψιά" του, για "επικείμενο μεγάλο σεισμό και στην Ελλάδα", ξαναχτύπησε. Ε, του τα ΄παμε μια, του...
τα΄παμε δυό, του αποδείξαμε ότι ΟΛΑ όσα έχει πει έχουν αποδειχθεί μπαρούφες, αποδείξαμε ότι οι σεισμοί ΔΕΝ προβλέπονται, αλλά άμα του τηλεφωνήσει δημοσιογράφος, παίρνει περισπούδαστο ύφος και αναλύει και ξαναδίνει προβλέψεις, ενώ έχει γελοιοποιηθεί επανειλημμένα, αφού έπεσε έξω σε όλες τις προβλέψεις του. Οι σεισμοί ΔΕΝ προβλέπονται και η γιαγιά στο Μέτσοβο ξέρει ότι θα γίνει "μεγάλος σεισμός κοντά στα 6 ρίχτερ στη χώρα μας τους επόμενους μήνες". Δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός, είναι μαντεψιά που μπορεί να κάνει ο καθένας. Και έχει την ίδια ακριβώς αξία με τις προβλέψεις του μαλάκα, που επιμένει να δίνει δήθεν προβλέψεις για "μεγάλο σεισμό".
Μεγάλος σεισμός μπορεί να γίνει όποτε γουστάρει ο Εγκέλαδος, αλλά ο μαλάκας δεν έχει ιδέα, πότε και δεν είναι κακό να ξεκαθαρίσει έντιμα η επιστημονική κοινότητα των σεισμολόγων, ότι οι σεισμοί δεν προβλέπονται, τελεία και παύλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου