Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Το ΄παν το ποίημα στο τρίμηνο αυτοί

Τρεις μήνες ταλαιπώρησαν την ελληνική γλώσσα, για να φτάσουν σήμερα να μιλούν για ένα νέο μνημόνιο ("συμφωνία"), χωρίς τα εγκλήματα του παρελθόντος. Τρίχες !
Από το "σκίσιμο του μνημονίου" και την "κατάργηση ΟΛΩΝ των μνημονιακών νόμων με έναν νόμο και ένα άρθρο", φτάσαμε...
ήδη σε μνημόνιο μεν, αλλά καλύτερο απ΄τα προηγούμενα.....χωρίς "τα εγκλήματα του μνημονιακού (!) παρελθόντος".
Φυσικά και θα είναι σκληρότερο το νέο μνημόνιο, φυσικά και δεν θα καταργηθεί ο ΕΝΦΙΑ, φυσικά και θα αρπάξουν ό,τι απέμεινε από τα λεφτά των Ελλήνων για να πληρώνουν "στο διηνεκές" τους "τοκογλύφους", οι καρεκλοκένταυροι, που μόλις είδαν υπουργική καρέκλα γυάλισε το μάτι τους και ξέχασαν ό,τι έλεγαν προεκλογικά. Γιατί αυτά που έλεγαν προεκλογικά, θέλουν κότσια για να εφαρμοστούν. Θέλει πολλά κιλά απίδια για να παίξεις ταμπούρλο και να χορεύουν οι δανειστές.
Τέλος πάντων, η πλειοψηφία του ελληνικού λαού ήταν βέβαιη ότι δεν θα έκαναν ΤΙΠΟΤΕ από όσα έλεγαν, σερβίροντας τις γνωστές μπαρούφες κάθε άχρηστου, ανίδεου, τεμπέλη πολιτικού απατεώνα, ότι "θα τα κάνουν, αλλά σε βάθος τετραετίας", "παρέλαβαν καμμένη γη" κι άλλες μπούρδες.
Οι στοιχειωδώς λογικοί άνθρωποι καταλαβαίνουν ότι όταν μια κυβέρνηση δεν μπορεί να κάνει κάτι σήμερα , δεν μπορεί ούτε σε βάθος τετραετίας.
Όπως ο Μπουτάρης δηλαδή, που προεκλογικά έλεγε ότι θα διαθέσει ΔΩΡΕΑΝ από την πρώτη μέρα της δημαρχίας του τα δημοτικά πάρκινγκ, μετά μας είπε στα δυό πρώτα χρόνια, μετά μας είπε "σε βάθος τετραετίας" και τελικά, σαράντα τετραετίες να έχει ο απέθαντος, κανένα πάρκινγκ δεν θα είναι δωρεάν. Κι αν είδατε εσείς "μικρά δημοτικά λεωφορεία χωρίς κόμιστρο", θα δείτε και τον κατώτατο μισθό στα 751 ευρώ, κορόιδα με περικεφαλαία, που κάθεστε κι ακούτε τις μαλακίες που λένε οι άχρηστοι, ανίδεοι, τεμπέληδες πολιτικοί.

Αλλά, αφού το τραβάει ο οργανισμός του Έλληνα το δούλεμα, γιατί να μη μας δουλεύουν οι μνημονιακοί μερκελιστές του ΣΥΡΙΖΑ;

Βασίλης Προκοπίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου