Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Υπερεκτίθεται στα ΜΜΕ ο Κατρούγκαλος...

...Κι αυτό συνήθως βγαίνει σε κακό. Σήμερα, θα ξαναδώσει συνέντευξη τύπου, αφού πήρε σβάρνα όλα τα κανάλια, ακόμη και το ΚΩΛΟΠΕΤΙΝΙΤΣΑ TV, την ώρα των κρίσιμων ανακοινώσεων...
Τσίπρα - Μέρκελ. Κούρασες κ.καθηγητά, είναι ώρα να διευκολύνεις την κυβέρνηση, την οποία φέρνεις σε δύσκολη θέση, ακόμη κι αν δεν υπάρχει καμία τυπική παρανομία. Ο λαός -οι ψηφοφόροι- δεν κρίνει με βάση αν παραβίασες κάποιον νόμο, αλλά αν θεωρεί ότι εξυπηρετείς το γενικό συμφέρον.
Σε όποιο καφενείο της Ελλάδας κι αν πας και στήσεις αφτί, λένε "έλα μωρέ, μεγαλοδικηγόρος απολυμένων ήταν, δεν θα τους τακτοποιούσε για να ΄κονομήσει;"

Έχουν άδικο; ΝΑΙ ! Είσαι ο πιό τίμιος άνθρωπος της γης, αλλά τη λαϊκή στήριξη την έχασες. Δυστυχώς, στην πολιτική, είναι να μη σου βγει το όνομα. Όσο νόμιμος κι αν είσαι τυπικά, δεν πείθεις τον κόσμο, ούτε κάνεις καλό, με τις συνεχείς συνεντεύξεις. Τελείωσε η καριέρα του Υπουργού για σένα, όσο επιμένεις, τόσο κακό θα κάνεις στο ΣΥΡΙΖΑ. Δείχνεις να είσαι καρεκλάκιας που γαντζώθηκε εκεί, για τα μισθά.

Επαναλαμβάνω ότι θεωρώ ότι είσαι τυπικά ΑΨΟΓΟΣ, αλλά πολιτικά κάηκες! Πώς να το κάνουμε τώρα, πρέπει να πιάνεις το σφιγμό του κόσμου. Άδικα μεν, αλλά σε κράζει το πανελλήνιο, μην κάνεις άλλη ζημιά στον ΣΥΡΙΖΑ, φύγε μόνος, να διευκολύνεις τον Τσίπρα που αυτή την ώρα έχει σοβαρότερα θέματα να ασχοληθεί και δίνει τιτάνια μάχη στην Ευρώπη. Ο πολιτικός πρέπει να ξέρει πότε να αποχωρεί ακόμη κι αν έχει όλα τα δίκια του κόσμου. Αλλιώς κάνει ζημιά στο κόμμα.


Βασίλης Προκοπίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου