Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Αφορολόγητα λόγω τεχνικού θέματος τα εισοδήματα από θαύμα

Θαύμα!!
Κατώτερος υπάλληλος της Αρχιεπισκοπής, ο οποίος δήλωνε 7.000 ευρώ ετήσιο εισόδημα και έπαιρνε και ο,τι επίδομα και βοήθημα υπήρχε, βρέθηκε με 3 και κάτι εκατομμύρια….Και οι ασεβείς ...
που δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο τον κατηγορούν πως δεν τα έχει νόμιμα, ενώ είναι φανερό πως πρόκειται για μια σύγχρονη εκδοχή του θαύματος με τα 5 καρβέλια και τα 2 ψάρια.
5+2=7 όσα και τα χιλιάρικα που έβγαζε αυτός ο τίμιος άνθρωπος και είπε ο Θεός να του τα πολλαπλασιάσει.
Απλά δεν υπάρχει πεδίο «εισοδήματα από θαύμα» στην φορολογική δήλωση γι αυτό και δεν τα δήλωνε ο άνθρωπος…
Μην δείτε έναν πιστό να βιώνει ένα θαύμα επειδή εσείς δεν πιστεύετε με τόση ζέση και παίρνετε τα….τρία σας…Αμέσως να τον…φάτε!

https://365meres.wordpress.com/

(η είδηση από http://www.komistes.gr)

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι οικονομικοί εισαγγελείς όταν ανακάλυψαν έναν λογαριασμό με 3,5 εκατ. ευρώ χωρίς ποτέ να δηλωθεί.

Η έκπληξη έγινε ακόμη μεγαλύτερη όταν διαπίστωσαν ότι ο κάτοχος του λογαριασμού αυτού ήταν κατώτερος υπάλληλος της… Αρχιεπισκοπής, ο οποίος δήλωνε 7.000 ευρώ ετήσιο εισόδημα.

Και ήταν λόγω εισοδήματος παντού μέσα στα… δωρεάν επειδή εμφανιζόταν και θύμα της οικονομικής κρίσης: στο επίδομα θέρμανσης, στον διακανονισμό για τα «κόκκινα» δάνεια, για δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα και πολλά άλλα.

Ο επίκουρος οικονομικός εισαγγελέας Ι. Δραγάτσης τον ανακάλυψε και τον κάλεσε να δώσει εξηγήσεις.

Και ξέρετε πώς ο κατώτερος υπάλληλος της Αρχιεπισκοπής δικαιολόγησε τα 3,5 εκατ. ευρώ: ότι ήταν χρήματα διαφόρων ιερωμένων που διαχειριζόταν ο ίδιος.

Μόνο που έμπλεξε για τα καλά…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου