Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Μπαράζ επιθέσεων με βόμβες μολότοφ σε Αστυνομικά Τμήματα


Και δεύτερη επίθεση με βόμβες μολότοφ, εναντίον Αστυνομικού Τμήματος, πραγματοποιήθηκε λίγο...


...μετά τις τέσσερις τα ξημερώματα στην περιοχή Ζωγράφου αυτή τη φορά. Ομάδα κουκουλοφόρων, πραγματοποίησε αιφνιδιαστική επίθεση και πέταξε εναντίον του Αστυνομικού Τμήματος Ζωγράφου τέσσερις βόμβες μολότοφ, οι οποίες προξένησαν φθορές στην πρόσοψη της εισόδου και σε ένα υπηρεσιακό όχημα, που ήταν σταθμευμένο έξω από το Αστυνομικό Τμήμα.

Οι δράστες αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή και κατάφεραν να εξαφανιστούν. Στο μεταξύ, ελεύθεροι αφέθηκαν οι συνολικά 23 προσαχθέντες μετά την επίθεση με βόμβες μολότοφ, εναντίον του Αστυνομικού Τμήματος Δάφνης, που πραγματοποιήθηκε χτες το βράδυ.

Είχε προηγηθεί στάση στις Φυλακές Κορυδαλλού, με τους κρατούμενους να αρνούνται για αρκετές ώρες να μπουν στα κελιά τους και επεισόδια στα Εξάρχεια, ύστερα από την πορεία αντιεξουσιαστών που έγινε στο κέντρο της Αθήνας για τους εγκλείστους απεργούς πείνας κα μέλη της «Συνομωσίας Πυρήνων της Φωτιάς», αλλά και για την προφυλάκιση της μητέρας των αδερφών Τσάκαλων και τη συμβία ενός εκ των ηγετικών στελεχών της οργάνωσης. Από την ΕΛ.ΑΣ. εκφράζονται σοβαροί φόβοι για περαιτέρω κλιμάκωση των αντιδράσεων και καταδρομικών επιθέσεων από ομάδες αντιεξουσιαστών που υποστηρίζουν τους «Πυρήνες» και λαμβάνονται μέτρα σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα, αλλά και σε άλλους πιθανούς στόχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου