Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Κι αν δε χιονίσει το Πάσχα, ποιός θα φάει το ξύλο;

Η δύναμη του ιντερνετ είναι απίστευτη, όταν πρόκειται για ...μπούρδες. Αυτές διαδίδονται ταχύτατα και εκλαμβάνονται ως αλήθεια, σε ένα κοινό διψασμένο να διαβάζει μόνο ...
μαλακίες. Κουρασμένο από την πολιτική, κουρασμένο από την οικονομία, διαβάζει μόνο ειδήσεις που ουρλιάζουν, που είναι ολοφάνερα μούφες, ή είναι ολοφάνερα άκρως προπαγανδιστικές. Το σύνδρομο του εθισμού, όπου ο οργανισμός ζητά όλο και μεγαλύτερες δόσεις ....βλακείας.

Όποιον κι αν συναντήσετε μπροστά σας θα σας πει "το άκουσες; το Πάσχα θα χιονίζει".
Τον ρωτάς -εσύ πού το άκουσες ρε μεγάλε;
-"Έτσι είπαν", σου απαντά
-Ναι, αλλά, ποιοί το είπαν;
Εκεί κολλάει, καθώς δεν θυμάται πού ακριβώς το άκουσε.

Το διάβασε σε site του κώλου αρχικά, το οποίο επειδή είναι πιασάρικο αναπαρήχθη σωρηδόν για τα κλικς. Το site του κώλου, έχει ως πηγή ένα δήθεν μετεωρολογικό σάιτ, το http://greek-weather.org/, του οποίου ιδιοκτήτης δεν είναι μετεωρολόγος, αλλά ένας παπατζής που έχει κι άλλα site με ανέκδοτα, για να βγάζει κανένα ευρωπουλάκι από την παραπλανητική διαφήμιση, όπως το http://greeksfun.org 

Η αλήθεια είναι ότι, το Πάσχα μπορεί να χιονίσει, μπορεί να βρέχει, μπορεί να έχει θερμοκρασία 2-3 βαθμούς, μπορεί να έχει 20-25 και λαμπρή ηλιοφάνεια. Συνήθως, όταν το Πάσχα πέφτει στις αρχές Απριλίου, ο καιρός είναι άστατος, η θερμοκρασία είναι γύρω στους 18 βαθμούς στην Ηπειρωτική Ελλάδα, αλλά αυτό δεν είναι πρόβλεψη! Η δήθεν πρόβλεψη για χιόνια, υπάρχει από τις 20 Μαρτίου. 22 μέρες πριν, κανείς, μα κανείς, ούτε οι "Αμερικάνοι" , ούτε η "ΝΑΣΑ", όπως λένε οι αστικοί μύθοι, μπορούν να κάνουν πρόβλεψη καιρού, ιδιαίτερα σε εποχή με ευμετάβλητες συνθήκες όπως ο Απρίλιος. 

Άλλο "μαντεψιά καφενείου" κι άλλο "πρόβλεψη".

Τέλος πάντων, αν δεν ανήκετε στο 90% της μάζας, που θέλει να διαβάζει μόνο μαλακίες στο διαδίκτυο και θέλετε να έχετε σοβαρή πληροφόρηση για τον καιρό, πηγαίνετε απλά εδώ: http://ziakopoulos.blogspot.gr/ Ο άνθρωπος είναι γνωστός, έγκυρος, σοβαρός και ξέρει τι γράφει. Δεν γράφει τερατολογίες για να τσιμπάει κλικς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου