Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Γέννησε κοριτσάκι η Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, 2.750 κιλά, με καισαρική, στις 21:50! Η παρουσιάστρια και ο σύντροφός της Μάκης Παντζόπουλος πλέουν σε πελάγη ευτυχίας....


Όσο για την απορία όλων που περίμεναν το μωρό να είναι αγόρι ο γιατρός μας είπε: «Ειλικρινά δεν ξέρω πως βγήκε αυτή η φήμη. Η Ελένη ήξερε εξ αρχής πως περιμένει κορίτσι απλώς δεν ήθελε να το μοιραστεί με κάποιον άλλο εκτός από τους δικούς της ανθρώπους και δεν σχολίασε ποτέ κάτι για την ψευδή είδηση».

Η Ελένη Μενεγάκη, η οποία είχε κλείσει τον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της, εισήχθη περίπου στις 7.30 ώρα στο μαιευτήριο Ιασώ για να φέρει στον κόσμο το τέταρτο παιδί της, καρπό του έρωτά της με το Μάκη Παντζόπουλο. Αφού την ετοίμασαν στον 7ο όροφο του μαιευτηρίου Ιάσω, όπου βρίσκεται η vip πτέρυγα, εισήχθη στην αίθουσα τοκετών για να γεννήσει. Το βραχιολάκι της έγραφε πάνω «Ελένη Μενεγάκη Παντζοπούλου».

Το επικοινώνησε με τον μαιευτήρα – γυναικολόγο, Γιώργο Σταματίου ο οποίος δήλωσε: «Η Ελένη αυτή τη στιγμή κρατάει στην αγκαλιά της την κορούλα της. Το μωρό ήρθε στη ζωή στις 21:50 και όλα πήγαν καλά. Είναι ένα υγιέστατο μωρό και κούκλα. Στο χειρουργείο φυσικά δεν ήταν κανείς αφού έκανε καισαρική την οποία είχε προγραμματίσει».

Μητέρα και πατέρας είναι πανευτυχής και οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι η μικρή είναι ίδια ο πατέρας της.

Να σημειώσουμε, επίσης, πως σύμφωνα με την ημερομηνία και την ώρα που γεννήθηκε το μωρό, το κοριτσάκι της ωραίας Ελένης και του Μάκη Παντζόπουλου είναι Κριός με ωροσκόπο Σκορπιό.

Να τους ζήσει το μωρό και να είναι πάντα ευτυχισμένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου