Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

Γιάννης Σαρίδης, ένας από τους καλύτερους Έλληνες βουλευτές

Τον παρακολουθούμε αθόρυβα εδώ και 3 χρόνια, χωρίς ποτέ να αναφερθούμε σε αυτόν, αλλά ήρθε η ώρα.
Συνηθίσαμε να ασχολούμαστε με....
τα αρνητικά των βουλευτών -πουλάνε περισσότερο- όμως δεν έπαψε ποτέ να τίθεται το ερώτημα : "ε, ποιόν να ψηφίσουμε τελικά;" και κάποιους πρέπει να έχουμε στο "λευκό βιβλίο" κι όχι μόνο στο "μαύρο".

Γνωρίζετε από την αρχή, ότι στο makpress, δεν φιλοδοξούμε να παίξουμε το παιχνίδι κανενός κόμματος και κανενός πολιτικού, δεκάρα δεν δίνουμε για τα κόμματα. Πιστεύουμε στους ανθρώπους και όχι στις δήθεν "ιδεολογίες" και "προγράμματα", αφού αυτά έχουν γελοιοποιηθεί τα τελευταία χρόνια.

Ψάχνουμε, σαν το Διογένη με το φανάρι, να βρούμε τους καλύτερους από ΚΑΘΕ κόμμα , για να αναδείξουμε τη δράση τους, γνωρίζοντας φυσικά, ότι ο κόσμος μισεί τα καλά λόγια ! Για οποιονδήποτε -μα για ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ  (ακόμη και για τον ....Γκάλη! - στην Ελλάδα πεις καλή κουβέντα, ΣΙΓΟΥΡΑ θα σου ορμήσουν κάποιοι, από σοβαροί  που έχουν κάποιο αντεπιχείρημα, μέχρι τελείως ηλίθιοι, που θα σου πουν "τα παίρνεις ρε κουφάλα, για αυτό γράφεις καλά λόγια για αυτόν". Όμως, πρέπει να ξεχωρίσουμε και κάποιους καλούς, πώς θα γίνει; δεν γίνεται αλλιώς!

Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων λοιπόν, χωρίς να πολυλογούμε, τιμά το ρόλο του στη Βουλή. Με σοβαρές και μετρημένες παρεμβάσεις, με σοβαρή παρουσία στην TV και τα social media, είναι από τους καλύτερους.

Το ήθος του δε, το απέδειξε για μια ακόμη φορά, με την σκληρή κριτική που άσκησε στον συνάδελφό του  στην Ενωση Κεντρώων Δημήτρη Καβαδέλλα, ο οποίος (σίγουρα θα μάθατε την πιασάρικη είδηση) δεν ήθελε να πληρώσει εισιτήριο για να μπει στην Δ.Ε.Θ. και το έκανε βούκινο.

Όπως διαβάζουμε στη thessnews:

Λάβρος κατά του συναδέλφου του που αρνήθηκε να πληρώσει εισιτήριο στη ΔΕΘ και έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στον πρόεδρο της Βουλής ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κεντρώων, Γιάννης Σαρίδης.

«Η ΔΕΘ είναι εξαιρετικά σημαντική για τη Θεσσαλονίκη και τη χώρα, οπότε δεν έχω το περιθώριο να "μασήσω" τα λόγια μου, ορμώμενος από κάποια κομματική ή βουλευτική "συντεχνιακή" αλληλεγγύη"», σημειώνει αρχικά στην ThessNews ο βουλευτής για την ιστορία με τον βουλευτή Αττικής Δημήτρη Καβαδέλλα.

«Η συμπεριφορά του συναδέλφου μου βουλευτή, κ. Καβαδέλλα στη ΔΕΘ ήταν απαράδεκτη, ενώ η επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής, δυστυχώς, μόνο με τη λέξη "γελοιότητα" μπορεί να χαρακτηρισθεί. Η δημιουργία εντυπώσεων από το μηδέν, κάνει ζημιά σ' ένα θεσμό και μια πόλη, που έχουν απείρως μεγαλύτερη σημασία από κάθε Καβαδέλλα ή Σαρίδη», τονίζει στην ThessNews ο βουλευτής.

«Μπορώ να πιστοποιήσω για τη φετινή ΔΕΘ, πως όλοι οι εμπλεκόμενοι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε κάθε επισκέπτης, από τον ισχυρότερο επιχειρηματία ως το νεαρότερο μαθητή, να έχει την πλέον ολοκληρωμένη εμπειρία. Οτιδήποτε άλλο ειπωθεί, είναι εξοργιστικά άδικο. Η Θεσσαλονίκη έχει φυσικά κι αυτή τις δικές της αδυναμίες. Η φιλόξενη διάθεση των ανθρώπων της πόλης μας όμως, είναι κάτι που ουδείς έχει τολμήσει ν' αμφισβητήσει. Αν όμως ο κ. Καβαδέλλας δε συμφωνεί, μπορεί κάλλιστα να μην την ξαναεπισκεφθεί», καταλήγει ο κ. Σαρίδης.