Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

Αθήνα: Μαφιόζικη εκτέλεση ταξιτζή με 2 σφαίρες στο κεφάλι

Άνδρας, οδηγός ταξί , 52 ετών, κάτοικος Νέας Ιωνίας, βρέθηκε νεκρός μέσα σε ταξί τα μεσάνυχτα, στη συμβολή των οδών....

Κοκκιναρά και Χαριλάου Τρικούπη, στην Κηφισιά, στην άνοδο του δρόμου προς Χαριλάου Τρικούπη.

Ο άνδρας, ο οποίος ήταν στην θέση του οδηγού, φέρει τραύμα από πυροβόλο όπλο στον δεξιό κρόταφο.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, από τους αστυνομικούς, εκτιμάται ότι πυροβολήθηκε εν κινήσει, γι’ αυτό το ταξί συνέχισε να κινείται για λίγο ανεξέλεγκτο και προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, όπου και ακινητοποιήθηκε. Ο δολοφόνος μπήκε στο ταξί μάλλον ως επιβάτης και τον πυροβόλησε από πίσω ή πλάγια.

Στον τόπο του συμβάντος βρίσκονταν μέχρι αργά τη νύχτα, αξιωματικοί της Ασφάλειας, οι οποίοι ερευνούσαν το χώρο για την συλλογή στοιχείων, ενώ στο σημείο έσπευσε και ιατροδικαστής.

Τα πρώτα στοιχεία «δείχνουν» 22άρι όπλο, ενώ βρέθηκαν δύο κάλυκες, ένας μέσα στο αυτοκίνητο και ένας απ’ έξω.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα τζάμια τόσο του οδηγού όσο και του συνοδηγού ήταν ανέπαφα (δεν είχαν θρυμματιστεί από τους πυροβολισμούς).

Το θύμα ήταν κάτοικος Νέας Ιωνίας και δούλευε τους τελευταίους έξι μήνες σε ταξί, ενώ πριν εργαζόταν σε μανάβικο στην Βαρυμπόμπη και σταμάτησε τη δουλειά αυτή επειδή αντιμετώπιζε πρόβλημα στη μέση.

Στον τόπο της δολοφονίας έσπευσαν μέλη της οικογένειας του άτυχου ταξιτζή.

Πρέπει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων, αυτή ήταν η δεύτερη φορά που άγνωστοι επιτέθηκαν σε ταξιτζή. Η πρώτη ήταν πριν από έναν περίπου μήνα στην οδό Ξενίας στην ίδια περιοχή αλλά ευτυχώς τότε το θύμα τραυματίστηκε αλλά τη γλύτωσε ενώ τώρα ο οδηγός ταξί πλήρωσε το μεροκάματο με τη ζωή του.

Δεν έχει διασαφηνιστεί εαν το κίνητρο είναι η ληστεία.

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.