Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Να ΜΗΝ παραιτηθεί ο Μουζάλας

Ο Υπουργός Μεταναστευτικής πολιτικής , γυναικολόγος στο επάγγελμα, Γιάννης Μουζάλας, απεκάλεσε σε χθεσινή συνέντευξή του "Μακεδονία" τα Σκόπια. 
Δεν έκανε τίποτε το αναπάντεχο, αφού οι θέσεις...
του ΣΥΡΙΖΑ ήταν γνωστές και το κόμμα πρώτευσε στη ...Μακεδονία. Όλοι όσοι ψήφισαν (ΟΛΟΙ!) γνώριζαν ότι το 2008, την ώρα του "βέτο" του Καραμανλή, η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ πήγε στα Σκόπια -πιστή στα κελεύσματα των Αμερικανών, που προωθούσαν την αναγνώριση της FYROM ως "Μακεδονία"- και διαδήλωσε μαζί με τους Σκοπιανούς εθνικιστές, για το "δικαίωμα της Δημοκρατίας της Μακεδονίας να αυτοπροσδιορίζεται". Η π.βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ιωάννα Γαϊτάνη, πήγε επίσης στα Σκόπια για να υποστηρίξει το "δικαίωμα". Ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου έκανε λόμπινγκ υπέρ της "Μακεδονίας" και το αποκορύφωμα ήταν το γνωστό κείμενο στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με τις εκατοντάδες υπογραφές (ανάμεσά τους των Γιάννη Μηλιού, Τασίας Χριστοδουλοπούλου, Σίας Αναγνωστοπούλου και Ευκλείδη Τσακαλώτου), για την "επικείμενη ένταξη της Δημοκρατίας της Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ".

Όλοι αυτοί φυσικά, δεν αγαπούν τους Σκοπιανούς, ούτε τους ήξεραν από χθες. Είναι απλά τσατσάδες των γερακιών ΗΠΑ στην Ελλάδα και σπεύδουν να δείξουν ότι είναι μέλη της συμμαχίας των πρόθυμων, μπας και τους προσέξει η "νέα τάξη" και τους πετάξει κανένα κοκαλάκι.

Οι ίδιοι άνθρωποι ταυτίστηκαν με τις επιδιώξεις των ΗΠΑ στον πόλεμο κατά της Σερβίας, στο σχέδιο Ανάν και οπουδήποτε αλλού καλούν τα συμφέροντα της ομάδας που κυβερνά τις ΗΠΑ.

Δεν ήταν η 1η φορά. Και στις 16/10/2015 μπερδεύτηκε ο Υπουργός


Γνώριζαν λοιπόν οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ ότι η πρακτική των ανθρώπων που έφερναν στην εξουσία είναι να συντάσσονται με τα συμφέροντα της ηγετικής ομάδας των ΗΠΑ, που θέλει τα Σκόπια να λέγονται Μακεδονία. Κανείς ψηφοφόρος όμως δεν ψήφισε με κριτήριο τα "εθνικά θέματα". Φυσικά, όλοι αυτοί -ΟΛΟΙ!- ήταν πανέτοιμοι να παραχωρήσουν το όνομα, για τη 13η σύνταξη ή τη μη απόλυσή τους από το δημόσιο, που ήταν το μεγάλο διακύβευμα. Καμία ψήφο δεν θα χάσει ο ΣΥΡΙΖΑ, επειδή αποκαλεί τα Σκόπια Μακεδονία, όπως δεν έχασε ΚΑΜΙΑ ψήφο στο χώρο των ποντίων, επειδή ο Φίλης αρνήθηκε τη Γενοκτονία. Μπορεί να γκρίνιαξαν επιφανειακά, να έγραψαν πέντε αράδες, αλλά την ώρα της ψήφου, ο πόντιος υπάλληλος της ύδρευσης, θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ, για να διατηρήσει τα "κεκτημένα του δημοσίου".

Ο Μουζάλας, εν τη ρύμη του λόγου του έστω, δεν έκανε κανένα έγκλημα για την "ιδεολογία" του ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν, για αυτό και θα παραμείνει κατά πάσα πιθανότητα, όπως παρέμεινε ο Φίλης.
Εδώ, ο Τσίπρας κράτησε μέχρι τέλους στην  "διακομματική Επιτροπή Για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου", τον ανεκδιήγητο Νάσσο Θεοδωρίδη, που εξέμεσε κατά πάντων των εθνικών δικαίων ! Τον κράτησε παρά τον θόρυβο, παρά τη διαβεβαίωση του ίδιου του Τσίπρα ότι θα τον απομακρύνει, επειδή έγραψε ότι "τα Καρντάκ ανήκουν στην Τουρκία"

Ο ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν ψηφίστηκε από έναν κόσμο που γνώριζε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΆ, ότι δεν δίνει δεκάρα, για το αν τα Σκόπια ονομαστούν Μακεδονία. Και μάλιστα, όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ευτυχείς με τη συγκυρία, που έφερε τα Σκόπια στο επίκεντρο της ειδησιογραφίας με αποτέλεσμα να ασχολούνται όλα τα διεθνή δίκτυα μαζί τους, αποκαλώντας τους κάθε λεπτό "Macedonia".

Οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ το απολαμβάνουν να βλέπουν να αποκαλούνται τα Σκόπια "Μακεδονία", όχι επειδή αγαπούν τους Σκοπιανούς, αλλά επειδή ενοχλούνται οι Έλληνες αντίπαλοί τους, που τόσο μισεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Η χαρά του ΣΥΡΙΖΑίου σήμερα θα είναι να ειρωνεύεται και να τσιγκλάει στο twitter, όποιον δείχνει ενοχλημένος από το "Μακεδονία" για τη FYROM. Θα ηδονίζονται βλέποντας ενοχλημένους τους αντιπάλους τους.

Άλλωστε, ΣΥΡΙΖΑ γίνεται κανείς , όχι επειδή έχει θέσεις, αλλά επειδή είναι ενάντιος σε όσα πρεσβεύουν οι άλλοι. Αν οι "δεξιοί" π.χ. ζητούσαν να λέγονται τα Σκόπια "Μακεδονία", οι ΣΥΡΙΖΑίοι θα ήταν οι πρώτοι που θα υπερασπίζονταν το "δίκιο της Ελλάδας". Δεν είναι διεθνισμός, είναι άρνηση. "ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ όσα λένε οι αντίπαλοί μας". Τρολ δηλαδή.

Αλλά όλα αυτά τα γνώριζαν τα 2.000.000 των Ελλήνων, που τους ψήφισαν.

Και ξανά το σπουδαιότερο: Ούτε ένας στην Ελλάδα δεν ψηφίζει με βάση εθνικά θέματα.

Βασίλης Προκοπίδης

Hθικό δίδαγμα:
Η ποδοσφαιροποίηση που επικρατεί στην πολιτική, όπου κάποιος υποστηρίζει τυφλά μια ομάδα και δέχεται τα πάντα αρκεί να ενοχλεί τον αντίπαλο. Όπως ίσχυε πάντα πως αν πρόκειται για την ομάδα-κόμμα κλείνουμε τα μάτια σε ο,τι στραβό και εφευρίσκουμε δικαιολογίες, αρκεί να μην κινδυνέψει να χάσει η ομαδάρα-κομματάρα τα σκήπτρα.

χάρης Τζ.

Παπατζηλίκια Καμμένου : "Να παραιτηθεί ο Μουζάλας"

Έσκισε το καλσόν η ΝΔ με την παραίτηση Μουζάλα

Υποκριτικές τρίχες και από το ΠΑΣΟΚ για το "Μακεδονία" του Μουζάλα

Ανακοίνωση Χ.Α. για Μουζάλα

Ο Τζιτζικώστας για το "Μακεδονία" του Μουζάλα

Ο Μουζάλας έχει ..ημικρανίες

Έκπληξη από τη ΔΗΜΑΡ: "η αναφορά Μουζάλα σε "Μακεδονία" είναι λάθος"

ΕΚΤΑΚΤΟ: Στο Μαξίμου ο Καμμένος, θα τα τινάξει όλα στον αέρα αν δεν παραιτηθεί ο Μουζάλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου