Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Οι Usual Suspects σας καλουν σε βραδιές μυστηρίου στη Θεσσαλονίκη, με σενάριο που οι ίδιοι έχουν γράψει!

Σας άρεσαν τα Μυστήρια στο Πεκίνο? Το παιχνίδι Cluedo? Το Παλέρμο?  Τότε θα ξετρελαθείτε από την παρέα των Usual Suspects. Οι Usual Suspects ξέρουν να σας μαγεύουν ..

Η Συνταγή είναι γνωστή και την εκτελούν άψογα. Σας καλούν σε μια βραδιά μυστήριου όπου αυτοί οι ίδιοι έχουν γράψει την υπόθεση. Κάθε φορά μια διαφορετική εμπειρία, μια διαφορετική εποχή. Η Βραδιά ξεκινάει με τον οικοδεσπότη, συνήθως τον αστυνομικό να σας εισάγει στο κλίμα και να σας καλεί να λύσετε το έγκλημα. Οι ύποπτοι παρουσιάζονται και προσπαθούν να σας πείσουν για την αθωότητα τους.

Εσείς οι ντεντέκτιβ της βραδιάς προσπαθείτε να μαζέψετε στοιχεία τα οποία θα σας βοηθήσουν στο να ανακαλύψετε την αλήθεια πίσω από το φρικτό έγκλημα. Δεν είναι όλα τα στοιχεία σημαντικά, πρέπει η ομάδα να συνεργαστεί και να έχει μια στρατηγική. Αφού ετοιμαστείτε τότε αρχίζει το κύριο κομμάτι της βραδιάς: οι ανακρίσεις.

Κάθε ομάδα ανακρίνει από έναν ύποπτο. Ανάλογα με το πώς θα γίνει η ανάκριση θα μαζέψετε λιγότερα ή περισσότερα στοιχεία. Κάποιος από τους υπόπτους μπορεί να θέλει να του φερθίτε με σεβασμό και να μην τον αγχώσετε, άλλος πρέπει να πιεστεί. Η βραδιά είναι πάντα γεμάτη με ανατροπές και εκπλήξεις. Τα σενάρια τους έιναι για δυνατούς λύτες.


Οι Usual Suspects έχουν το  μυστήριο και την ίντριγκα στις φλέβες τους. Με πάνω από 10 ιστορίες μυστήριου μας έχουν ταξιδέψει από το Hollywood στην εξωτική Κίνα, από την περίοδο της Αναγέννησης στην σημερινή εποχή. Φυσικά όμως Νηστικό αρκούδι δεν λύνει μυστήρια και για αυτό το μυστήριο λύνεται στην διάρκεια ενός γεύματος.

Θα μάθεις περισσότερα για αυτούς στην σελίδα τους www.usualsuspects.gr ή στο 6996509078. Το τελευταίο τους σενάριο είναι το Made in China.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου