Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Ομοβροντία δημοσιευμάτων για το τι θα πάθει το ελληνικό ποδόσφαιρο...

...αν το ΣτΕ κρίνει νόμιμη την απόφαση του Κοντονή να ακυρώσει το φετινό Κύπελλο.
Με συντονισμένα δημοσιεύματα, η μαφία του ποδοσφαίρου θέλει να προκαταλάβει την απόφαση του ΣτΕ και του Υπουργού Αθλητισμού, αφού όντως το λεγόμενο ποδοσφαιρικό Grexit θα έχει...


τεράστιες συνέπειες , αλλά ...ευεργετικές. 

Δεν πειράζει, θα ζήσουμε και χωρίς "φίρμες" μισθοφόρους, χωρίς τσου λου και με ερασιτεχνικές ομάδες ακόμη. Αλλά αυτή η απίστευτη βρώμα, που έχει αλώσει το χώρο, πρέπει να τελειώσει.
Ζούσαμε και χωρίς Champions League τον Χρυσού Αιώνα του Περικλή.

Είναι φυσικό ότι θα πέσει το ενδιαφέρον του κόσμου για αθλητικές εφημερίδες, αθλητικές εκπομπές και είναι λογικό, όσοι εργάζονται στο χώρο (δημοσιογράφοι, ιδιοκτήτες εφημερίδων και αθλητικών sites, ραδιοφωνικοί παραγωγοί, διαιτητές) να προτιμούν να συνεχίζεται η σημερινή αρρωστημένη κατάσταση με τους νταβατζήδες του ποδοσφαίρου, παρά να φάμε μια ισχυρή σφαλιάρα, που είναι απαραίτητη.

Το ποδόσφαιρο είχε την ευκαιρία του να εξυγιανθεί και να γίνει όπως σε κανονικές χώρες, αλλά οι μαφιόζοι ιδιοκτήτες ομάδων το διέλυσαν, συστήνοντας μια εγκληματική συμμορία, που εκμεταλλεύεται την αγάπη των οπαδών για την ομάδα τους.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΕΞΩ ΑΠΌ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ "ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ" ΝΑ ΣΦΥΡΙΞΕΙΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου