Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Η κάμερα κατέγραψε βουλευτίνα να παίρνει τη δόση της μέσα στη Βουλή την ώρα που μιλάει η Μέρκελ !


Bίντεο αποκαλύπτει την γνωστή Γερμανίδα βουλευτίνα των Πρασίνων, Claudia Roth, την ώρα που στο βήμα μιλούσε η καγκελάριος Μέρκελ να παίρνει το φακελάκι με την δόση της από το ναρκωτικό ...
«crystal meth» (κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη).




bonus:
Roth würdigte Becks Verzicht auf den Posten des Sprechers der Grünen-Bundestagsfraktion für die Innen- und die Religionspolitik sowie auf den Spitzenposten in der deutsch-israelischen Parlamentariergruppe des Bundestags. "Wer ihn kennt, weiß, dass ihm ganz besonders der Vorsitz der deutsch-israelischen Parlamentariergruppe sehr viel bedeutet hat."

bonus II
Σε σχόλια σε Γερμανικά sites, διαβάζουμε ότι την είχαν στημένη τη δουλειά. Όλη την ώρα τη στόχευε μια κάμερα. Δεν ήταν τόσο σατανική σύμπτωση. Και η διπλανή της που της πάσαρε τη δόση, ελέγχεται αν ήταν στο κόλπο.

bonus III
Αλέξη , ΕΣΥ προσωπικά δώσε μεγάλη βάση σε αυτή την είδηση και το βίντεο. Για να δεις τι θα πάθαινες αν επέμενες σε κάτι, που ενοχλεί πολύ κάποιους..ε, τώρα, ξέρεις εσύ...Διάβασε την ιστορία της Roth για να δεις τι κοινό έχετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου