Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Αυτοί είναι οι 23 ΟΝΝΕΔίτες που θα τρέξουν το συνέδριο της ΟΝΝΕΔ στη Θεσσαλονίκη

Το 10ο Τακτικό Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ θα πραγματοποιηθεί 15 & 16 Απριλίου 2016 στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Ευόσμου Θεσσαλονίκης.


Με απόφαση του Προέδρου Βασίλη Γεωργιάδη, το Συνέδριο θα συζητήσει την πλήρη αναδιοργάνωση της νεολαίας μας ψηφίζοντας νέο Κανονισμό Λειτουργίας, πολιτική διακήρυξη, ψηφίσματα σχετικά με τις θέσεις της οργάνωσης μας πάνω σε μία σειρά ζητήματα της παρούσας συγκυρίας αλλά και τους στόχους της νέας ηγεσίας για την επόμενη τριετία.

Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου ορίζεται το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Νίκος Λυσιγάκης, ενώ η συνολική σύνθεση της διαμορφώνεται ως εξής:

1. Νίκος Λυσιγάκης, Υποψήφιος Διδάκτωρ Παν.Μακεδονίας - Συμβουλος Επικοινωνίας
2. Πάρης Σκιαδόπουλος, Αντιπρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής - Ναυπηγός
3. Χρήστος Τζέλης, Web Developer
4. Βαλάντης Κούτσικος, Υποψήφιος Διδάκτωρ ΕΜΠ - Πολιτικός Μηχανικός
5. Γιώργος Μπάκος, Πολιτικός Μηχανικός
6. Γιώργος Βρεττάκος, Μηχανολόγος Μηχανικός ΤΕ
7. Χριστίνα Μπαλάσκα, Δικηγόρος
8. Νίκος Παραβατός, Υπάλληλος ΕΚΠΑ
9. Έλενα Αποστολίδου, Πολιτικός Επιστήμονας
10. Θεόδωρος Καλαμπόκης, Στέλεχος Επιχειρήσεων
11. Κυριάκος Ραπτίδης, Οικονομολόγος
12. Σοφία Ασλανίδου, Ιδιωτική Υπάλληλος
13. Χριστίνα Ειρήνη Τσιαλτζή, Δικηγόρος
14. Δημήτρης Πιζάνιας, Ιδιωτικός Υπάλληλος
15. Δημήτρης Μπανιώρας, Πολιτικός Μηχανικός
16. Κωνσταντίνος Τσαγκλιώτης, Κοινωνιολόγος
17. Βασίλης Καπώνης, Οικονομολόγος
18. Μάκης Ζαφειροπουλος, Πολιτικός Επιστήμονας
19. Αναστάσιος Μανδραπήλιας, Φιλόλογος
20. Χρήστος Κοσσιώρης, Ιδιωτικός Υπάλληλος
21. Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, Φοιτητής Φαρμακευτικής
22. Μάριος Οροϊλίδης, Πολιτικός Μηχανικός ΤΕ
23. Κωνσταντίνος Τσούλος, Κοινωνιολόγος

Επιπλέον, ενόψει του 10ου Τακτικού Συνεδρίου δημιουργούνται Ομάδες Εργασίας (Παιδείας, Επιχειρηματικότητας, Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Δημόσιας Διοίκησης & Διαφάνειας κ.α.) στις οποίες μπορούν με δήλωση τους να συμμετέχουν όλα τα μέλη της ΟΝΝΕΔ. Κάθε Ομάδα Εργασίας θα αποτελείται κατά μέγιστο από 10 άτομα, τα οποία θα έχουν την υποχρέωση να υποβάλλουν την εισήγηση τους στον αρμόδιο Συντονιστή μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα και θα επιλέγουν βάσει βιογραφικού. Οι Συντονιστές έχουν την ευθύνη κατάθεσης αντίστοιχων ψηφισμάτων στο 10ο Τακτικό Συνέδριο, τα οποία θα αποτελέσουν και την τοποθέτηση της Οργάνωσης μας πάνω σε επίκαιρα ζητήματα.

Περισσότερες λεπτομέρειες για όλα τα ζητήματα που αφορούν το 10ο Τακτικό Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ, μπορεί να αναζητεί κανείς στην ιστοσελίδα synedrio.onned.gr.

Για την καλύτερη ενημέρωση των συνέδρων διευκρινίζονται τα εξής:

α) Ο κατάλογος των ομιλητών θα είναι αποκλειστικά ηλεκτρονικός. Η σχετική δυνατότητα εγγραφής θα ανοίξει τη Δευτέρα 4 Απριλίου 2016 στην ηλεκτρονική διεύθυνση synedrio.onned.gr
β) Καθένας από τους συνέδρους πρέπει να καταβάλει το ποσό των 10 ευρώ για την παραλαβή της διαπίστευσης του καθώς και των σχετικών κουπονιών, προκειμένου να συνεισφέρει στην οικονομική ενίσχυση της Νέας Δημοκρατίας.
γ) Κάθε σύνεδρος θα πρέπει να φροντίσει ο ίδιος για τη διαμονή του, παρ' όλα αυτά θα δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα synedrio.onned.gr προσφορές από ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης, τα οποία θα προσφέρουν προνομιακές τιμές στους συνέδρους της ΟΝΝΕΔ.
δ) Θα υπάρξει δυνατότητα οργανωμένης μετακίνησης με λεωφορεία από μεγάλες πόλεις (Αθήνα, Ιωάννινα, Αλεξανδρούπολη) κατόπιν εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τους συνέδρους. Περισσότερες πληροφορίες θα υπάρξουν μετά την εκλογή συνέδρων.

Στόχος του 10ου Τακτικού Συνεδρίου είναι να υπάρξει η μεγαλύτερη δυνατή πολιτική συζήτηση για ζητήματα που αφορούν τη νεολαία σήμερα και καλούμαστε να δώσουμε απαντήσεις, για το λόγο αυτό ενθαρρύνονται να συμμετέχουν με ψηφίσματα και τοποθετήσεις όλοι οι σύνεδροι. Αναλυτική πληροφόρηση για τις δυνατότητες και τις προϋποθέσεις κατάθεσης ψηφισμάτων προς συζήτηση θα περιλαμβάνεται στον Κανονισμό Εργασιών του Συνεδρίου που θα δημοσιευθεί τη Δευτέρα 11 Απριλίου 2016.

Όλα τα μέλη της ΟΝΝΕΔ καλούνται να συμμετέχουν το επόμενο διάστημα στον προσυνεδριακό διάλογο μέσα από την ιστοσελίδα synedrio.onned.gr εκφράζοντας τις απόψεις τους για την οργανωτική ανασυγκρότηση, την πολιτική τοποθέτηση και τον προσανατολισμό της οργάνωσης μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου