Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Φίλης: "Δεν κοιμάμαι στη βουλή, έχω κλινική άπνοια"

«Χθες είδα σε ορισμένα blog μία φωτογραφία από τη Βουλή ... όπου με εμφάνιζε να έχω κλειστά τα μάτια, λέγοντας "κοιμάται ο Φίλης στη Βουλή". Θα ήθελα να κάνω μία παρατήρηση, ...
μία δημοσιοποίηση, είναι αλήθεια με κάποια δυσκολία, αλλά αναγκάζομαι. Γνωρίζουν πάρα πολλοί φίλοι -δεν το γνωρίζει η κοινή γνώμη και δεν οφείλει να το γνωρίζει, αλίμονο- ότι έχω ένα πρόβλημα υγείας, λέγεται κλινική άπνοια. Κοιμάμαι με μηχανική υποστήριξη. Υπάρχουν στιγμές, όχι πάντα, όπου βαραίνω, δεν κοιμάμαι, κλείνω τα μάτια. Είναι λυπηρό ένα πρόβλημα υγείας να αποτελεί αντικείμενο "τρολαρίσματος".
δήλωσε γραπτά ο Υπουργός Παιδεία Νίκος Φίλης.


Όλα καλά κ.Φίλη, αλλά να διαμαρτύρεστε για "τρολάρισμα" εσείς, που το κόμμα σας είχε 20 μελή ομάδα πληρωμένων τρολς; Που τρόλαραν τους πάντες με την ευχή "ψόφος"; Εσείς;;;; Το κόμμα που μοίραζε "πσόφο" σε κάθε άρθρο αντιπάλου; Μα εσείς; Που αποθεώνατε το bullying εναντίον οποιουδήποτε δεν εξυπηρετούσε τον σκοπό της κατάληψης της εξουσίας από την παρέα σας; Μα, να καταγγέλει το "τρολάρισμα" ο ΣΥΡΙΖΑ, που το ανήγαγε σε επιστήμη κατασυκοφάντησης; 
Μα σας τα λέγαμε τότε! Θα τα βρείτε μπροστά σας όταν ΕΣΕΙΣ έχετε την εξουσία. Αλλά εσείς τρομοκρατούσατε όποιον αντιστεκόταν στις παλαβές εθνομηδενιστικές σας απόψεις. 
Δεν είχατε ούτε καν τη στοιχειώδη εξυπνάδα να καταλάβετε ότι είναι πανεύκολο να μοιράζεις "ψόφους" στους αντιπάλους σου, όταν είσαι στην αντιπολίτευση κι έχεις άπλετο χρόνο να "τρολάρεις", αλλά όταν αναλάβεις ευθύνες, θα σου την πέφτουν οι άλλοι, που τόσο καιρό ξέσκιζες και πλέον έχουν αυτοί τον άπλετο χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου