Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Πάνο, δεν βρέχει. Σε φτύνουν

Η νέα "άποψη" ΣΥΡΙΖΑ-αυτή τη φορά από κάποιον πουθενά ονόματι Μπαλαούρας- δεν προσβάλλει τους Μακεδόνες, αλλά τον ...πατριώτη Καμμένο, που έφτιαξε καριέρα πουλώντας πατριωτισμό. 
Πάνο, σε γελοιοποιούν οι συριζαίοι, γνωρίζοντας την ....
αδυναμία σου -και της κλίκας που σε περιβάλλει- να αποχωριστείς την καρέκλα.

Σε τσιγκλάνε για να παραιτηθείς και να συμμαχήσουν με λιγούρια όπως το ΠΑΣΟΚ ή το Ποτάμι, που περιμένουν να λύσουν το πρόβλημα της ανεργίας τους κι εσύ αυτο-εξευτελίζεσαι συμμετέχοντας σε κυβέρνηση, που βασική πολιτική της γραμμή είναι η αναγνώριση των Σκοπίων ως "Μακεδονία νέτα σκέτα". Με τέτοιο κόμμα συνεταιρίστηκες.

Κι εσύ στρουθοκαμηλίζεις, κρατημένος από μπαρούφες του τύπου "εκφράζω προσωπικές απόψεις, η άποψη της κυβέρνησης είναι η σύνθετη ονομασία" και άλλες τρίχες, ψάχνοντας να βρεις ένα ψευτο-επιχείρημα για να μείνεις γαντζωμένος στην καρέκλα. 

Και κοροϊδεύεις τους ψηφοφόρους σου με τρίχες, όπως "μένω για να πατάξω τη διαπλοκή". Όπως βλέπεις κανείς δεν σέβεται τις "κόκκινες γραμμές σου". Ή μάλλον, τις γράφουν στα παπάρια τους οι συριζαίοι. Δεν έχουν αυτοί το πρόβλημα, εσύ ξευτιλίζεσαι. Σε πήραν όλοι στο μεζέ.

Φώτης Μακρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου