Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016

Έσκισε το καλσόν η ΝΔ με την παραίτηση Μουζάλα

Με το ζόρι καταδίκασε το ατόπημα Μουζάλα η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, που ΦΥΣΙΚΑ δεν δίνει δεκάρα και δεν στεναχωρήθηκε καθόλου. 
Για την τιμή των όπλων και για να χαϊδέψει κανέναν παππού ψηφοφόρο της που νομίζει ότι είναι "πατριωτικό" κόμμα, έβγαλε την παρακάτω αστεία ...
ανακοίνωση, από την οποία απουσιάζει κάθε ένταση (που θα υπήρχε ας πούμε αν ο Μουζάλας, εν τη ρύμη του λόγου του, αμφισβητούσε κάτι εβραϊκό! Τότε θα ούρλιαζε η ΝΔ -και όλοι οι υπόλοιποι).

«Να σκεφτεί σήμερα το βράδυ ακόμη και την παραίτησή του» ζητεί από τον αναπληρωτή υπουργό αρμόδιο για θέματα μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννη Μουζάλα η Νέα Δημοκρατία, επισημαίνοντας ότι αποκάλεσε δημόσια τα Σκόπια ως «Μακεδονία».
Όπως τονίζει η Ν.Δ., «ενίσχυσε έτσι την επιχειρηματολογία και την εν γένει πολιτική των Σκοπίων».
«Την ώρα που η κατάσταση στην Ειδομένη, όπως και συνολικά στο προσφυγικό - μεταναστευτικό ζήτημα, είναι εκτός ελέγχου και αγγίζει πλέον και τις σχέσεις μας με τα Σκόπια, ο κ. Μουζάλας υπέπεσε σε ένα μεγάλο ατόπημα», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.
Η Συγγρού σημειώνει ότι «το ατόπημα αυτό δεν καλύπτεται με εκ των υστέρων διευκρινίσεις, εξηγήσεις ή δικαιολογίες».

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: