Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Ετοιμοθάνατο το 5χρονο αγοράκι που έσπασε στο ξύλο ο 40χρονος εραστής της μητέρας του

...ο οποίος εραστής ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι είναι ναρκομανής. Είναι η χλιοστή φορά, που διαβάζουμε ένα αποτρόπαιο έγκλημα εναντίον μικρού παιδιού, από δράστη "καμμένο" από τα ναρκωτικά, αλλά...
τα ΜΜΕ δεν λένε να περάσουν στη νεολαία το μήνυμα ότι "τα ναρκωτικά σε κάνουν σιχαμένο σκουπίδι, που θα ξεσπάει σε μωρά. Μην τα ξεκινάς, θα γίνεις σίγουρα βλαμμένος εγκληματίας".

Είναι κουραστικό να διαβάζουμε τις ιστορίες αυτών των σκουπιδιών, που έχουν σαλέψει από την πρέζα και ξεσπάνε στα παιδιά τους (με τη "μάνα" να παρακολουθεί αδιάφορη τον βιασμό, την κακοποίηση, τον ξυλοδαρμό ή τη δολοφονία του παιδιού της, αφού έχει αποχαυνωθεί τελείως από την πρέζα). 
Κόψ΄τε τους την πρέζα. Σκοτώνουν !


Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει 5χρονος ο οποίος ξυλοκοπήθηκε βίαια από 40χρονο μουσουλμάνο τη Δευτέρα στην Αλεξανδρούπολη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, το απόγευμα ο 40χρονος, φίλος της μητέρας του παιδιού και με πολυάριθμες συλλήψεις για κλοπές και ναρκωτικά στο ενεργητικό του, αρχικά γρονθοκόπησε με τον 5χρονο τον οποίο στη συνέχεια φέρεται ότι συνέχισε να χτυπά με ξύλο, παρουσία της μητέρας.
Ο μικρός μεταφέρθηκε άμεσα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου και υποβλήθηκε νωρίτερα σε επέμβαση για την αντιμετώπιση σοβαρού τραυματισμού που υπέστη από τα χτυπήματα που δέχτηκε στο κεφάλι.
Ο μικρός έφερε επίσης πολυάριθμους μώλωπες σε όλο του το σώμα.
Ο 40χρονος μουσουλμάνος, ο οποίος είχε τραπεί σε φυγή, συνελήφθη αργά το βράδυ της Δευτέρας και κρατείται στην Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.
Οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού, καθώς και η στάση της μητέρας, αναμένεται να διερευνηθούν εντός των επόμενων ημερών.

Πηγή: ΑΜΠΕ

ΝΕΩΤΕΡΟ: Σοκάρουν (;) οι εξελίξεις στον ξυλοδαρμό του 5χρονου: ο δράστης έσπασε στο ξύλο και το 3χρονο αδερφάκι του!


Η πρέζα τρελαίνει

Οι τίτλοι είναι πιασάρικοι "ΣΟΚ! Τεμάχισε την κόρη του" "την έβρασε στην κατσαρόλα" κλπ. Ε και;
Πανεύκολο είναι να προσελκύσεις την προσοχή του αναγνώστη, με έναν αιμοβόρικο τίτλο, που θα σοκάρει τη νοικοκυρά, τον συνταξιούχο, εσάς, εμάς. Ε και; Το θέμα μας είναι να...
ρουφήξουμε ακόμη ένα αποτρόπαιο έγκλημα και να το ξεχάσουμε σε 10 μέρες, όπως ξεχάσαμε το περυσινό όπου πατέρας και μάνα (φυσικά, πρεζόνια με καμμένο εγκέφαλο) έκαψαν με το ατμοσίδερο το κοριτσάκι τους;

Αντί να σταυροκοπιόμαστε και να ονειρευόμαστε να τεμαχίζουμε εμείς τον Βούλγαρο παρανοϊκό ή να του ευχόμαστε "ψόφο" (δεν θα ψοφήσει, δεν θα πάθει τίποτε, σε 12 χρόνια θα είναι έξω και θα κάνει ληστείες για τη δόση του), ας ασχοληθούμε επιτέλους με κάτι ουσιαστικό: το πώς δεν θα ξαναγίνουμε θεατές τέτοιων φρικτών εγκλημάτων από εξαρτημένους χρήστες ναρκωτικών.

Πρέπει επιτέλους αυτό το ανύπαρκτο κράτος να καταλάβει ότι υποχρεούται να διαθέτει υπηρεσίες κοινωνικής πρόνοιαςΕπιστήμονες δηλαδή που σε συνεργασία με τους εισαγγελείς και τους αστυνομικούς θα επιλαμβάνονται ΑΜΕΣΑ και ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ σε περιπτώσεις κακοποίησης παιδιών, που είναι ο προθάλαμος του φόνου.

Ένας "τελειωμένος" από την ηρωίνη τοξικομανής, που κόβει το παιδί του κομματάκια και το βράζει στην κατσαρόλα και πετάει κομμάτι-κομμάτι το παιδί του στα σκουπίδια, δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί εκ των υστέρων, ούτε σωφρονίζεται και οποιαδήποτε τιμωρία δεν σωφρονίζει τον επόμενο τέτοιο άρρωστο. Ένας άνθρωπος που βράζει στην κατσαρόλα το παιδί του, απλά δεν συνέρχεται ποτέ. Δεν νοιώθει, δεν καταλαβαίνει, δεν βάζει μυαλό και δεν υπάρχει η παραμικρή χρησιμότητα στο να τον εκτελέσουμε ή να τον κάψουμε ζωντανό. Δεν θα παραδειγματίσει τον επόμενο "καμμένο από την πρέζα" ο απαγχονισμός ενός ομοίου του, γιατί απλούστατα, το σύνδρομο της στέρησης από την ηρωίνη σε έναν "καμμένο" είναι ΕΝΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ  φορές ισχυρότερο από το φόβο οποιαδήποτε ποινής. 

Πιό απλά : ένας άνθρωπος που δεν φοβήθηκε να κόψει κομματάκια το παιδί του, δεν θα αναστείλει μια εγκληματική πράξη υπό το φόβο της ποινικής τιμωρίας. Το φόβο της ποινικής τιμωρίας τον έχουν όσοι έχουν έστω ένα δράμι λογικής. 

Άρα, θα πρέπει επιτέλους οι κοινωνικές υπηρεσίες να καταλάβουν, ότι αυτοί οι άνθρωποι, δεν κάνουν ξαφνικά ένα έγκλημα. Προετοιμάζονται για τη φυγή τους από τη λογική, από χρόνια πριν. Δεν σκοτώνει κανείς με αυτό τον τρόπο το παιδί του, αν δεν έχει "καεί" τελείως από τα ναρκωτικά. Άρα, είναι εμφανές το ποιοί είναι ικανοί να κάνουν τα πάντα. Οι έμπειροι αστυνομικοί και οι έμπειροι γιατροί καταλαβαίνουν ποιοί μπορούν δυνητικά, σε μια κρίση στερητικού συνδρόμου, να σφάξουν το παιδί τους. Ε, αυτοί λοιπόν θα πρέπει να χάνουν την επιμέλεια του παιδιού τους ! Όπως στις Η.Π.Α.,όπου οι κοινωνικοί λειτουργοί κάνουν σπουδαία δουλειά σε αυτόν τον τομέα.

Στο συγκεκριμένο περιστατικό, γείτονες ανέφεραν ότι ήξεραν ότι ο "οι γονείς σκότωνανε το παιδί στο ξύλο" ! Προφανώς κάποιοι θα διαμαρτυρήθηκαν και στην αστυνομία. Φαντάζομαι όμως, ότι ο αστυνομικός που κατέγραψε το συμβάν θα βαρέθηκε να ενημερώσει τις υπηρεσίες πρόνοιας ή αν τις ενημέρωσε θα έλαβε τη συνήθη στην Ελλάδα απάντηση :"κι εμείς τι να κάνουμε αρχιφύλακα; έχουμε έλλειψη προσωπικού"

Σε μια χώρα που όλοι οι δημόσιοι λειτουργοί πιστεύουν ακράδαντα ότι "η υπηρεσία έχει έλλειψη προσωπικού" άρα δικαιούνται να αδρανούν, απαλλάσσοντας τον εαυτό τους από τη βάσανο της διερεύνησης καταγγελιών, δεν μπορούμε να περιμένουμε κάτι καλύτερο.

Τουλάχιστον, εμείς ως πολίτες, ας μην αδιαφορούμε , επειδή όλες οι δημόσιες υπηρεσίες νομίζουν ότι έχουν "έλλειψη προσωπικού" και αδρανούν. Ας ενημερώνουμε ΦΟΡΤΙΚΑ και πιεστικά, όποιον "αρμόδιο" βρίσκουμε, ότι στο τάδε σπίτι πιστεύουμε ότι κάποιοι κακοποιούν ένα παιδί. Και το ίδιο φορτικά να τηλεφωνούμε και να ξανατηλεφωνούμε, μέχρι να βρεθεί κάποιος που δεν βαριέται που ζει και ασχοληθεί....

Πέθανε το 2χρονο αγοράκι που σάπισε στο ξύλο ο γύφτος στην Κόρινθο

Ένα ακόμη μωρό, θύμα του καμένου από τα ναρκωτικά μυαλού των γονιών του, που δεν καταλαβαίνουν τι κάνουν, αφού η ηρωίνη καίει τον (λιγοστό) εγκέφαλό τους.
Υπέκυψε στα τραύματά του στις 2 το μεσημέρι της Τρίτης, το δίχρονο αγοράκι από το Κιάτο το οποίο είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο το .Σάββατο (31/10) άγρια ξυλοκοπημένο από τον 23χρονο εραστή...
της ναρκομανούς μητέρας του.

Το άτυχο παιδάκι νοσηλευόταν σε κωματώδη κατάσταση στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» με μηχανική υποστήριξη.

Οι γιατροί ήλπιζαν σε ένα θαύμα όπως τόνισε η αναπληρώτρια διοικητής του νοσοκομείου, Μαρίζα Οικονόμου.

«Πρόκειται για ένα πρωτοφανές για την αγριότητά του περιστατικό, κυρίως λόγω της ηλικίας του παιδιού που είναι πολύ μικρό και βρίσκεται τώρα να παλεύει για τη ζωή του. Το αγοράκι εξακολουθεί να βρίσκεται από το Σάββατο σε εξαιρετικά κωματώδη κατάσταση, νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας με μηχανική υποστήριξη. Έχει μώλωπες, καψίματα σε όλο του το κορμάκι και έχει σπάσει τα δύο του χέρια. Πραγματικά όλοι έχουμε μείνει άφωνοι με το συμβάν, που έρχεται να προστεθεί σε όλα αυτά που βλέπουμε καθημερινά. Αυτό που περιμένουμε τώρα είναι οι τελευταίες εξετάσεις που θα κρίνουν την γενικότερη κατάσταση της υγείας του. Ελπίζουμε όλοι σε ένα θαύμα, πραγματικά».

Όλα ξεκίνησαν το Σάββατο, όταν η 22χρονη μητέρα μετέφερε το παιδί της με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο. Αρχικά είπε στους αστυνομικούς που ήρθαν για να καταγράψουν το περιστατικό ότι το παιδί έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον πατέρα του, ο οποίος, όμως, όπως αποδείχτηκε είναι στην φυλακή.

Αργότερα αποκαλύφθηκε ότι δράστης του τραγικού περιστατικού ήταν ο 23χρονος φίλος της, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv, είναι χρήστης ναρκωτικών, κάτι το οποίο, ισχύει, όπως όλα δείχνουν, και για την μητέρα του.

Όπως είχε πεί η μητέρα του αγοριού, ο 23χρονος επιτέθηκε στο παιδί της στο δρόμο προς τον καταυλισμό που διαμένουν, όταν εκείνη δεν δέχτηκε την απαίτησή του, να αφήσουν το αγοράκι να ζητιανεύει στους τριγύρω δρόμους.

Σύμφωνα με την δεύτερη κατάθεσή της, ο 23χρονος χτυπούσε το αγοράκι με μανία, χρησιμοποιώντας τα χέρια και τα πόδια του. Μάλιστα, το άτυχο αγοράκι παρέμεινε επί πέντε μέρες σε κρίσιμη κατάσταση στο σπίτι του ζευγαριού, μέχρι να το πάνε στο νοσοκομείο αργά το βράδυ του Σαββάτου.

Γύφτος έσπασε στο ξύλο 2χρονο αγοράκι (!) επειδή δεν ζητιάνευε - Σε κώμα το μωρό

Η κρεμάλα για αυτόν και τη σαλταρισμένη "μάνα" είναι χάδι ! Ζώα, κατεστραμμένα από τα ναρκωτικά, σκουπίδια του ανθρώπινου είδους. Ο "πατριός" έσπασε (!!!) και τα δύο χέρια του μωρού, επειδή δεν του ΄φερε λεφτά για τη δόση του !

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Κόρινθο με τον εφιάλτη που έζησε ένα δίχρονο αγοράκι, το οποίο προσπαθεί να κρατηθεί στην ζωή μετά από βάναυσο ξυλοδαρμό από έναν 23χρονο γύφτο.

Το άτυχο παιδάκι μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο ....
νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού», το βράδυ του Σαββάτου ύστερα από ξυλοδαρμό από τον 23χρονο φίλο της μητέρας του και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

"Αποκεφάλισα το μωρό επειδή με απατούσε ο άντρας μου" !

Αυτή τη δικαιολογία επικαλέστηκε η θεότρελη νταντά που αποκεφάλισε το τετράχρονο κοριτσάκι που φρόντιζε, την ώρα που οι γονείς του πήγαν να πάρουν το μεγαλύτερο παιδί τους. "Θόλωσα όταν έμαθα ότι με απατάει ο άντρας μου, έκαψα το σπίτι και ...
έσφαξα το κοριτσάκι" είπε στους αστνυομικούς, σύμφωνα με τοlifenews.ru.
Σύμφωνα με το interfax η 38χρονη γυναίκα από το Ουζμπεικιστάν, φέρεται να ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών, ενώ μετά τη σύλληψή της κατάλαβε τι ακριβώς έκανε και ...οδύρεται.

Όταν ξεμαστουρώνεις είναι πια αργά...

Σε πόσα χρόνια θα ξαναείναι έξω ο Γεωργιανός δολοφόνος; Θα ξαναφέρει πίσω τον Θοδωρή;

Η σφαίρα που έφυγε από το Μακάροφ του Γεωργιανού δολοφόνου Ρομπέρτο Σοχακιάν, που αποφυλακίστηκε μόλις πριν ένα μήνα, αφού εξέτισε μέρος της ποινής των 16 ετών, για διακεκριμένες ληστείες και φυσικά....

κατοχή και εμπορία ναρκωτικών, βρήκε τον 27χρονο Θοδωρή (φωτο) στην κοιλιά.
Η αιμορραγία ήταν ακατάσχετη και το παιδί κατέληξε χθες το μεσημέρι στην εντατική του Ιπποκράτειου, αφού είχαν τρωθεί ζωτικά του όργανα.
Αν και έμεινε 5,5 χρόνια, από τα 16 της ποινής του και αποφυλακίστηκε με τις ευεργετικές (για τους κακοποιούς) διατάξεις του Ν.4322/15, ο Γεωργιανός γρήγορα κύλισε στην παλιά του συνήθεια: αυτή των ναρκωτικών.
Η λύσσα για ηρωίνη, τον έσπρωξε ξανά στο έγκλημα κι έτσι μπήκε στο κοσμηματοπωλείο της οδού Αγίου Γεωργίου στη Νεάπολη, όπου , αφού πήρε στο σακίδιο κοσμήματα αξίας 20.000 μετά από έναν πυροβολισμό στον αέρα, έριξε και τη δεύτερη μοιραία βολή στην κοιλιά του Θοδωρή, αν και θα μπορούσε να το αποφύγει, όπως θα έκανε κάθε ληστής, που θα είχε έστω μια σταγόνα ανθρωπιάς.
Έτσι, ένα νέο πανέμορφο παιδί, από τα πιο όμορφα παιδιά της Θεσσαλονίκης, έφυγε τόσο άδικα και τόσο πρόωρα.
Ο Γεωργιανός θα ξαναπεί στο δικαστήριο την ίδια ιστορία για την "σκόνη που του θόλωσε το μυαλό", θα ξαναμείνει μερικά χρόνια στη φυλακή, μέχρι να ξαναβγεί και να συνεχίσει το έγκλημα. Άλλωστε, το άγριο έγκλημα -στο οποίο έχουν ιδιαίτερη έφεση οι Γεωργιανοί- είναι μονόδρομος για κάποιον που δεν έχει άλλα λεφτά για ηρωίνη και η "πρέζα" δεν κόβεται. Σκοτώνει. Το κακό είναι ότι σκοτώνει γρήγορα αθώους και αργά τους ίδιους τους "τελειωμένος", αφού πρώτα σπείρουν πόνο σε άτυχα θύματα που θα βρεθούν στο δρόμο τους.

2 στους 3 Γεωργιανούς στη χώρα μας, είναι τελείως "καμμένοι" από την ηρωίνη και σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη ψυχοσύνθεσή τους, αφού μεγάλωσαν σε περιβάλλον βίας, χωρίς κανένα σεβασμό στη ζωή του συνανθρώπου τους, τους κάνει εξαιρετικά επικίνδυνους, αδίστακτους, ψυχοπαθείς, που σκοτώνουν τελείως αψυχολόγητα, για το παραμικρό.

Θεσσαλονίκη: Σε ίδρυμα τα παιδιά του ανώμαλου ζευγαριού που τα κακοποιούσε

Στη φυλακή ο 44χρονος καμμένος από την ηρωίνη ανωμαλάρας, που βίαζε τους ανήλικους γιους της ανώμαλης καμμένης από την πρέζα συντρόφου του και μάνας των παιδιών.
Μετά την απολογία του στην ανακρίτρια, ο 44χρονος άνδρας κρίθηκε ...
προφυλακιστέος ενώ για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και η 37χρονη πρώην σύντροφός του και μητέρα των κακοποιημένων παιδιών (θυμηθείτε την υπόθεση εδώ http://makpress.blogspot.com/2016/02/blog-post_424.html)

Ο άνδρας συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή, ύστερα από αστυνομικό έλεγχο, όταν βρέθηκαν στη κατοχή του μικροποσότητες ναρκωτικών. Διαπιστώθηκε επιπλέον ότι σε βάρος του εκκρεμεί ένταλμα για κακοποίηση ανηλίκων, υπόθεση στην οποία εμπλέκεται και η 37χρονη μητέρα των παιδιών, αλλά και πέντε ακόμη πρόσωπα, ανάμεσα στα οποία κι ένας κρατούμενος σε σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας. 

Ο 44χρονος και η 37χρονη κατηγορούνται ότι βίαζαν τα αγόρια, 11 και 9 ετών σήμερα, ότι έσβηναν τσιγάρα στα κορμιά τους, ότι τους έκλειναν στο υπόγειο για τιμωρία και έκαιγαν με καυτό λάδι τα πόδια τους, στοιχεία που επιβεβαιώνονται από τον ιατροδικαστή. Η υπόθεση φέρεται να κρατά από το 2011, με την οικογένεια να ζει στην Πέλλα ενώ αργότερα η μητέρα με τα παιδιά μετακόμισαν στη Θεσσαλονίκη. 

Ο άνδρας αρνήθηκε τις κατηγορίες σε βάρος του και έκανε λόγο για σκευωρία από την πρώην σύντροφό του, η οποία ισχυρίστηκε ότι με αυτόν τον τρόπο ήθελε να τον εκδικηθεί για τον χωρισμό τους. 

Ωστόσο δεν έπεισε την ανακρίτρια και τον εισαγγελέα, που ομόφωνα αποφάσισαν την προσωρινή του κράτηση.

Τα ανήλικα αγόρια φιλοξενούνται πλέον σε ειδικό ίδρυμα.

Ανατριχιαστική ιστορία απόλυτης ανωμαλίας αποκαλύφθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Τρισανώμαλη -εξαιτίας των ναρκωτικών φυσικά!- μητέρα, κακοποιούσε σεξουαλικά τα ανήλικα παιδιά της, μαζί με τον καρα-ανώμαλο -και φυσικά καμμένο από τα ναρκωτικά- γκόμενο και τα φωτογράφιζαν κι άλλοι ανώμαλοι, παρέα. Βάλτε τους τις σύριιγες των ναρκωτικών στον...
κώλο γαμώτο ! Φτάνει πια με τις ανωμαλίες, που διαβάζουμε, από διάφορα ζώα, που όλα, μα όλα, έχουν έναν κοινό παρονομαστή: έχουν λαλήσει από την πρέζα. Άϊ σιχτίρ πια με τα καμμένα πρεζόνια. Δεν ψοφάνε κιόλας οι ανώμαλοι !
Βαρεθήκαμε να διαβάζουμε αηδιαστικές ειδήσεις, με πρωταγωνιστές ανώμαλα πρεζόνια, που δεν διστάζουν, από το δώσουν το τρίχρονο παιδί τους να το βιάσει ένας άλλος ανώμαλος, μέχρι να φάνε τρία κιλά σκατά, για να εξασφαλίσουν τη γαμημένη τη δόση, τα τελειωμένα σιχάματα.


Σε κόλαση είχε μετατραπεί την τελευταία 5ετία η ζωή για δύο ανήλικα αδέλφια από την Πέλλα, τα οποία φαίνεται ότι βασανίζονταν και κακοποιούνταν σεξουαλικά από την ίδια τη μάνα τους και το σύντροφό της. 
Παρά τις επανειλημμένες καταγγελίες για τον εφιάλτη που ζούσαν τα δύο αγοράκια, 11 και 9 ετών (σήμερα), μόλις πριν από λίγες εβδομάδες βρέθηκαν υπό την προστασία της Πολιτείας και φιλοξενούνται πλέον σε ίδρυμα προστασίας ανηλίκων. Σοκαριστικές λεπτομέρειες αυτής της υπόθεσης έγιναν γνωστές από πηγή της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. 

Όπως αποκαλύφθηκε, η δικογραφία περιλαμβάνει βιασμό και ασελγείς πράξεις σε βάρος των αθώων παιδιών, σβήσιμο τσιγάρων στα κορμάκια τους, εγκλεισμό σε υπόγειο δίκην «τιμωρίας» και κάψιμο με καυτό λάδι στα πόδια. Το συγκλονιστικό είναι ότι τα στοιχεία αυτά επιβεβαιώνονται από ιατροδικαστική έκθεση. 

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε, όταν, κατόπιν τυχαίου αστυνομικού ελέγχου, βρέθηκαν στην κατοχή του άνδρα μικροποσότητες ναρκωτικών με συνέπεια αυτός να συλληφθεί. Διαπιστώθηκε -περαιτέρω- ότι εναντίον του εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση της κακοποίησης και έτσι παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην α΄ τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, από την οποία ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα. Προηγουμένως, ασκήθηκε εναντίον του ποινική δίωξη από την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, ενδοοικογενειακή βία και κατοχή ναρκωτικών. 

Ανάλογο ένταλμα εκκρεμεί και σε βάρος της μητέρας των παιδιών, η οποία διώκεται για ασέλγεια και αποπλάνηση ανηλίκου, ενώ αναζητείται για να συλληφθεί. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η υπόθεση άρχισε να ερευνάται από το 2011, μετά από καταγγελίες που είχαν γίνει τότε. Τον καιρό εκείνο η κατηγορούμενη γυναίκα ζούσε με το σύντροφό της και τους ανήλικους γιους της στην Πέλλα, ενώ αργότερα φαίνεται ότι μετακόμισαν στη Θεσσαλονίκη. Η έρευνα των διωκτικών αρχών συνεχίζεται, καθώς υπάρχουν καταγγελίες που αναφέρουν φωτογράφηση της κακοποίησης από αγνώστους, τα μικρά ονόματα των οποίων βρίσκονται εν γνώσει των αρχών που προσπαθούν να τους εντοπίσουν. 

Μυλωνάκης ψυχίατρος : Η ηρωίνη ευθύνεται για το ότι κατακρεούργησε το παιδί του ο γύφτος

«Ο δολοφόνος -πατέρας δεν εγκλημάτησε επειδή ήταν Ρομά αλλά φαίνεται να το έκανε επειδή ήταν εξαρτημένος από την ηρωίνη», είπε στον Alpha 989 ο ψυχίατρος, Μανώλης Μυλωνάκης, τονίζοντας, πάντως...


«πως δεν ψάχνω να βρω ελαφρυντικά, αλλά ερμηνείες».

«Η ηρωίνη αιχμαλωτίζει το νευρικό του σύστημα, δεν μπορεί χωρίς αυτήν καικάνει τα πάντα για να την αποκτήσει. Ο δολοφόνος μόνο για την ηρωίνη ήταν ικανός να κάνει τα πάντα όπως και ο κάθε εξαρτημένος, το "λαμπρό άστρο" που τον οδηγεί είναι η εξάρτηση» , πρόσθεσε ο κ. Μυλωνάκης.

Ο ψυχίατρος Μανώλης Μυλωνάκης υποστήριξε ότι «ο άνθρωπος νίκησε τα μικρόβια, πήγε στο φεγγάρι, ανακάλυψε το DNA αλλά εξαρχής υπήρξε ανίσχυρος στις χημικές ουσίες».

Έκανε "μπαμ" από την πρώτη στιγμή: Ο πατέρας τεμάχισε την "εξαφανισμένη" ανήλικη

Και οι αστυνομικοί και η Νικολούλη, κατάλαβαν από την πρώτη στιγμή, ότι η εξαφανισμένη 4χρονη, έπεσε θύμα των τεράτων γονιών της, που δήθεν την αναζητούσαν. Δεν είναι ....
ούτε η πρώτη φορά, ούτε η τελευταία, που συμβαίνει αυτό το ανοσιούργημα, που δεν μπορεί να καταλάβει ο μέσος άνθρωπος, επειδή απλά δεν έχει γνωρίσει από κοντά, άνθρωπο καμμένο από τα ναρκωτικά. Χιλιάδες ναρκομανείς έσφαξαν τη μάνα τους, δεκάδες κατακρεούργησαν τα παιδιά τους: αιτία; Το σύνδρομο στέρησης από την πρέζα, που αλλοιώνει τελείως το μυαλό.
Το πολύ κακό είναι ότι αυτά τα σκουπίδια, που είναι εξαρτημένα μέχρι το μεδούλι από τα 15 από την ηρωίνη, γεννάνε....
αυτός ο δικηγόρος, που κολλάει σε κάθε υπόθεση εξαφάνισης ανηλίκου
που τελικά είναι νεκρό, τι ρόλο παίζει;

Ο φίλος του 27χρονου Σάββα, με κατάθεσή του στην αστυνομία σύμφωνα με το Βήμα υποστήριξε ότι: «Ο πατέρας της τετράχρονης μού διηγήθηκε ότι όταν συνήλθε από τη χρήση ναρκωτικών, βρήκε την κόρη του νεκρή. Μόλις είδε άψυχο το κορμί της στο πάτωμα, άρχισε να την τεμαχίζει σε πολλά κομμάτια και ύστερα μου διηγήθηκε ότι έβρασε τα κομμάτια του παιδιού του. Στη συνέχεια, σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, πέταξε τα κομμάτια της σε κάδους απορριμμάτων κοντά στο σπίτι του. Μου είχε πει ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα χτυπούσε αρκετές φορές το παιδί* Στη συνέχεια ενημέρωσε και τη γυναίκα του και συμφώνησαν να καταγγείλουν την... εξαφάνισή της».

* και σε όλο αυτό το διάστημα, πού ήταν η αστυνομία, οι γείτονες, οι κοινωνικές υπηρεσίες; Γιατί στις ΗΠΑ αφαιρούν την επιμέλεια από γονείς, όταν αντιλαμβάνονται ότι έκαψαν το μυαλό τους από την ηρωίνη;

Παρ΄όλα αυτά η αστυνομία συνεχίζει την έρευνα, μέχρι να βρει το πτώμα, καθώς οι άνθρωποι που έχουν καταστρέψει το μυαλό τους από τα ναρκωτικά, λένε και τερατώδη ψέμματα, αφού στην ουσία δεν καταλαβαίνουν τι λένε.

Ο πατέρας - τέρας ομολόγησε ότι τεμάχισε το παιδί του πιθανά τη Μεγάλη Παρασκευή, το έβρασε από τη μέση και πάνω για να αλλοιωθούν τα χαρακτηριστικά του και πέταξε άλλα κομμάτια στη λεκάνη της τουαλέτας και άλλα στα σκουπίδια. Ισχυρίστηκε ότι βρήκε την τετράχρονη Άννυ μελανιασμένη, υπέθεσε ότι είναι νεκρή και το αρρωστημένο του μυαλό τον μετέτρεψε σε κανίβαλο.

Το αίμα που βρέθηκε στο μπάνιο του διαμερίσματος του ανήκε στο άτυχο παιδί, όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ.

Αναμένονται νέες συλλήψεις, της μητέρας και ενός φίλου τους.

Επίσημη ενημέρωση για το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα με θύμα την τετράχρονη ΄Αννυ Μπορίσοβα, αναμένεται από τον διοικητή της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής Ταξίαρχο Χρήστο Παπαζαφείρη την Τρίτη 5 Μαΐου, στις 12 το μεσημέρι.

Οι αποκαλύψεις του «Τούνελ»

Σημαντικό ρόλο στην αποκάλυψη αυτής της φρικτής ιστορίας έπαιξε φίλος και ομοεθνής του, που φιλοξενούνταν σπίτι του. Την παρουσία του στο υπόγειο διαμέρισμα της Μιχαήλ Βόδα στο επίμαχο διάστημα που χάθηκε το παιδί, αποκάλυψε το «Τούνελ».

Στην εκπομπή της Παρασκευής 2 Μαΐου η μητέρα της άτυχης μικρούλας σε σχετικές ερωτήσεις της Αγγελικής Νικολούλη, ανέφερε τον Βουλγαρικής καταγωγής φίλο που βρισκόταν στο σπίτι μαζί με το σύντροφό της. Η δημοσιογράφος τον αναζήτησε και ήρθε σε επαφή με τον πατέρα του παιδιού. Ο 27χρονος Σάββας έλεγε ότι δεν μπορεί να τον βρει γιατί είχε φύγει για την Βουλγαρία. Οι απαντήσεις που έδινε στην Αγγελική Νικολούλη κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής για τη νύχτα που χάθηκε το παιδί, ήταν αντιφατικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου