Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Ρε περίεργοι που είναι αυτοί οι ΚΚΕέδες !

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ βάζει χέρι και στα αποθεματικά του ΟΑΕΔ και ο Ριζοσπάστης το κάνει θέμα ! Ε,άμα δεν βάλει χέρι στα λεφτά των ανέργων, για να πληρώσει τη δόση του ΔΝΤ, σε ποιανού λεφτά να βάλει χέρι ρε συντρόφια; Στου Μπόμπολα; Δεν είπαμε ότι οι κυβερνήσεις στην Ελλάδα κάνουν πάντα και ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που λένε προεκλογικά;
Αφού το τραβάει ο οργανισμός του Έλληνα το παραμύθι. Σιχαίνεται την αλήθεια. Του αρέσει να του λες "θα φορολογήσω τους εφοπλιστές, τους ολιγάρχες και τον Μπόμπολα" και τελικά...
να πιάνεις το δικό του κώλο ξανά.

Πέρασαν δυό μήνες στην κυβέρνηση και 3 χρόνια από τότε που μας έλεγαν ότι έχουν έτοιμο κυβερνητικό σχέδιο, για το πώς θα τα πάρουν από τους ολιγάρχες, αλλά από τα αποθεματικά των ανέργων τα παίρνουν και ο Μπόμπολας θωπεύει τους όρχεις του με τους παπατζήδες.

Τον επόμενο μήνα, πώς θα πληρώσουν επιδόματα ανεργίας ρωτάει ο ΚΚΕς; Μα φυσικά δεν θα πληρώσουν ρε αγόρι μου και θα ανέβει στις δημοσκοπήσεις το ποσοστό τους από 80% στο 90%. Αρκεί να πληρώνουν τους δημοσίους υπαλλήλους. Αυτό είναι το Α και το Ω της ύπαρξης αυτής της χώρας. Να πληρώνονται οι δημόσιοι υπάλληλοι ντάγκα-ντάγκα κι ας γίνει στάχτη ΟΛΗ η υπόλοιπη χώρα για τις επόμενες 40 γενεές. Αυτά θέλει ο Έλληνας, αυτά του δίνουν τα κόμματα.

Έχει κατσικωθεί βαθιά στο DNA του Έλληνα, ότι "πρόβλημα" υπάρχει μόνο αν κάποτε καθυστερήσει η μισθοδοσία του δημοσίου μία μέρα ! Όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες.

Βασίλης Προκοπίδης

Υ.Γ. Αλέξη, έμαθα ότι και τα νεκροταφεία έχουν βαρβάτα αποθεματικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου