Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ ή δημοσιογραφία της λούτσας; Ο Σαμαράς στη λίστα Λαγκάρντ

Ακόμη μια "αποκάλυψη σοκ" υπόσχονται διάφορα sites με νεφελιμόπληκτους αναγνώστες. Τέλος, πάντων, αυτή η συνωμοταξία αναγνωστών είναι ανίκητη, δεν είναι ...
το θέμα μας. Το θέμα μας είναι ο Αντώνης Σαμαράς, ο πρώην Πρωθυπουργός.

Ο Αντώνης Σαμαράς, ο πρώην Πρωθυπουργός  βρίσκεται στη λίστα Λαγκάρντ, σύμφωνα με την "αποκάλυψη" που διαβάσατε σε διάφορα sites σήμερα, τα οποία κάνουν τη λεγόμενη "δημοσιογραφία του κώλου". Όπως το παρακάτω σημερινό δημοσίευμα στο arouraios.gr π.χ.

Φυσικά, πρόκειται για άλλον Αντώνη Σαμαρά, μηχανικό (μάλλον από τη Θεσσαλονίκη), αλλά αυτό δεν εμποδίζει τους ψεκασμένους νεφελιμόπληκτους να διαδίδουν με ταχύτητα αστραπής την "είδηση" στο facebook. Κανείς βέβαια δεν ψάχνει την ουσία της είδησης που είναι ψευδής.
Ούτε την άλλη ουσία, που είναι πως, το γεγονός ότι κάποιος βρίσκεται στη "λίστα Λαγκάρντ" δεν σημαίνει ότι διέπραξε κάποιο αδίκημα.
Ας προσπεράσουμε λοιπόν την μπούρδα "αποκάλυψη". Έτσι κι αλλιώς δεν μπορείς να σταματήσεις τη βλακεία που ξεδιπλώνεται στο facebook. Οι ηλίθιοι είναι ανίκητοι και είναι εκατομμύρια.

Το θέμα μας όπως είπαμε στην αρχή, είναι ο π.Πρωθυπουργός Σαμαράς.
Με την ευκαιρία αυτής της μούφας, που διαδίδεται με καταιγιστικό ρυθμό από ουγκς στο facebook, φαίνεται κάτι που πρέπει να απασχολήσει τον κ.Σαμαρά: το τεράστιο μίσος που τρέφουν για αυτόν, εκατομμύρια Έλληνες. Οι οποίοι διαδίδουν με χαρά την ψεύτικη είδηση. Ακόμη κι αυτοί που ξέρουν ότι είναι ψεύτικη η "αποκάλυψη" τη διαδίδουν. 
Γιατί λέτε να συμβαίνει αυτό κ. Σαμαρά;
Αυτή είναι η ερώτηση που προκύπτει από τη διακίνηση της ψεύτικης είδησης.
..

(για την ιστορία: ο Α.Σαμαράς της λίστας Λαγκάρντ είναι πολιτικός μηχανικός, υπάρχει στην κανονική λίστα όπως την απεκάλυψε το περιοδικό Hot Doc, μαζί  με άλλα μέλη της οικογένειάς του.
Αργότερα, ο ΣΔΟΕ έκανε ταξινόμηση των ονομάτων κατά ύψος ποσού, με αποτέλεσμα ο μηχανικός κ.Σαμαράς , να εμφανίζεται από το ν.1263 που ήταν το όνομά του στην κανονική λίστα, στο 417 της ταξινομημένης λίστας του ΣΔΟΕ.
η αρχική λίστα εδώ: http://www.zougla.gr/file.ashx?fid=853960
η λίστα μετά την επεξεργασία του ΣΔΟΕ εδώ http://www.protothema.gr/files/1/2013/03/21/lagarde-list.pdf



makpress.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου