Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022

Τίς πταίει;

 Γράφει ο Σωτήριος Καλαμίτσης

Αχ αυτοί οι Βαυαροί! Κοντά διακόσια χρόνια μας καταδυναστεύουν.  

https://makpress.blogspot.com/2017/05/blog-post_186.html

Σώτος

Υ.Γ. 1] Αγνοούσα, ότι το Κτηματολόγιο είχε νομοθετηθεί από το 1836. Μου το υπέδειξε ευγενής αναγνώστης του αγαπητού ιστολογίου Makpress. Δεν ελπίζω, φυσικά, ότι θα το ολοκληρώσει ο σύζυγος της Μαρέβας την επόμενη τετραετία, δοθέντος, ότι προηγείται του Αλαίκσοις με 8 μονάδες στις δημοσκοπήσεις.

         2] Σήμερα αποφράς ημέρα. Θλιβερή επέτειος του χουντικού πραξικοπήματος στην Κύπρο που άνοιξε τον δρόμο στην τουρκική εισβολή με τις ευλογίες των «συμμάχων» μας, οι οποίοι αποκαλούσαν «Φιντέλ Κάστρο της Μεσογείου» το Πρόεδρο Μακάριο. Κατά τα λοιπά τη χούντα έριξε το Πολυτεχνείο, όπως μας ενημέρωσε χθες εξανεστημένη η αντιπολίτευση, και όχι το πραξικόπημα αυτό σε συνδυασμό με την απόσυρση το 1968 από τη χούντα της ελληνικής  μεραρχίας που είχε στείλει ο Γ. Παπανδρέου το 1964, με αποτέλεσμα να μείνει η Μεγαλόνησος ανοχύρωτη. Ξέχασαν να πουν και  ότι πριν από το Πολυτεχνείο αντέστη σθεναρά στη χούντα και ο Σημίτης που έριχνε αντιχουντικές κροτίδες. Ντροπή τους!

        3] Ουδείς ασχολήθηκε με τη δήλωση της Ούρσουλας στο σκοπιανό Κοινοβούλιο «Μακεδόνες, η μακεδονική γλώσσα είναι δική σας και τη σεβόμαστε πλήρως, όπως και την ταυτότητά σας. Η Ευρώπη σάς περιμένει».

Πηγή: https://www.voria.gr/article/oursoula-fon-nter-laien-apo-skopia-makedones-i-makedoniki-glossa-ine-diki-sas

        4] Σήμερα του Αγίου Βλαδιμήρου. Εορτάζει ο Πούτιν, μας ενημέρωσαν τα ΜΜΕ. Και ο Ζελένσκι κύριοι;

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου