Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022

Ταυτότητα και δίπλωμα στο κινητό : Ντελίριο για την εφαρμογή, έπεσε το gov.gr

 
Εκατομμύρια Έλληνες είναι στημένοι από χθες, για να κατεβάσουν την εφαρμογή gov.gr Wallet (αυτή που βλέπεται στη φωτο είναι) , ενώ το gov.gr, έχει καταρρεύσει για πρώτη φορά! Από χθες, ...500.000 χρήστες κατέβασαν (από άγνοια) την εφαρμογή gov.gr (ΔΕΝ είναι αυτή για το δίπλωμα) , λαχταρώντας να περάσουν στο κινητό, το δίπλωμα οδήγησης (κυρίως), αλλά και την ταυτότητα. Η εφαρμογή κατεβαίνει, αλλά σταματά στο σημείο της αυθεντικοποίησης. Θα δουλεύει κανονικά από τις 6 μμ και μετά. Φυσικά, τις πρώτες ώρες θα είναι αδύνατο να συνδεθείτε, επειδή θα πέσουν 5 εκατομμύρια χρήστες μαζί.


Στο wallet του κινητού, όπως γίνεται με τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες ή με τα πιστοποιητικά εμβολιασμού θα μπορούμε να έχουμε άμεσα τόσο την αστυνομική μας ταυτότητα όσο και το δίπλωμα οδήγησης. Το app Gov.gr Wallet παρουσιάζεται στις 18:00 στο υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης παρουσία και του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ήδη στο Apple Store και Google Play το app Gov.gr Wallet έχει «ανέβει» αλλά οι πολίτες δεν μπορούν να το «κατεβάσουν» πριν την παρουσίαση, το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου