Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022

Συνελήφθη στη Μύκονο, κόρη πολιτικού για διακίνηση κοκαϊνης

Ενα τεράστιο κύκλωμα κοκαΐνης που δρούσε στη Μύκονο κατάφερε να ξεσκεπάσει η Ελληνική Αστυνομία και μάλιστα, σημαντικό γρανάζι του κυκλώματος ήταν 21χρονη.... influencer από τη χώρα βόρεια της Μακεδονίας, "κόρη πολιτικού των Σκοπίων", γράφει το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ στο οποίο οι αστυνομικοί πάσσαραν το όνομα, οπότε το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ βρήκε το instagram της και παίζει φωτογραφίες της με σεβασμό στα προσωπικά της δεδομένα. Μόνο που εμείς, ψάξαμε τα Σκοπιανά sites και τη βρήκαμε: https://www.instagram.com/olepetrovaofficial/

Το μοντέλο συνελήφθη για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, καθώς πουλούσε κοκαΐνη και χάπια τύπου XTC και άλλες ναρκωτικές ουσίες στα κοσμικά στέκια του νησιού.



Εκτός από την νεαρή influencer, συνελήφθησαν ο 34χρονος αρχηγός του καρτέλ επίσης από τη χώρα Βόρεια της Μακεδονίας, το δεξί του χέρι ένας 35χρονος ομοεθνής του, αλλά και γνωστός Λιβανέζος dj από ευκατάστατη οικογένεια. Οι έμπειροι αξιωματικοί της Ασφάλειας Μυκόνου κατάφεραν μετά από πληροφορίες να φθάσουν στα ίχνη του κυκλώματος των dealers από τα Σκόπια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου