Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022

Εγώ γκρινιάρης;

Γράφει ο Σωτήριος Καλαμίτσης

Τα ΜΜΕ μας ενημερώνουν ακαταπαύστως για τα σκάνδαλα του παραιτηθέντος πρωθυπουργού τού ΗΒ. Τί θα έκανα χωρίς αυτή τη γνώση; Αλλά και για το περιεχόμενο του υπομνήματος που θα καταθέσει η Ρούλα για τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας. 

Ακολούθως ασχολούνται με το αν θα γίνουν πρόωρες εκλογές, γιατί....

δεν θα γίνουν, τί εβάρυνε στη σχετική απόφαση του συζύγου της Μαρέβας  κ.λπ. Και φυσικά με ενημερώνουν χρόνια τώρα για το αποτέλεσμα της πιο γελοίας δημοσκόπησης: «ποιόν θεωρείτε καταλληλότερο για πρωθυπουργό;».  Δεν θυμάμαι δημοσκόπηση που να μη βγήκε νικητής και  τροπαιοφόρος ο εν ενεργεία πρωθυπουργός υποσκελίσας σημαντικά τον αρχηγό τής αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μετά άκουσα μία ρεπόρτερ να λέει, ότι μπορούμε να μεταφερθούμε σε συγκεκριμένο τόπο «νοητά». Είδα και σε υπότιτλους την χειρουργήσιμη «κοίλη», αλλά και τις «φθηνές τιμές».

Και το καλλίτερο [ή καλλιτερότερο που λένε οι μορφωμένοι]: εντοπίσθηκε ζωντανός ο δεύτερος από τους Σκοπιανούς που είχαν χαθεί στη θάλασσα της Χαλκιδικής. Χάρηκα με την είδηση, αλλά μετά κεραυνοβολήθηκα, όταν με ενημέρωσαν, ότι ξεκίνησε από την Αθήνα ελικόπτερο, για να μεταφέρει τον νέο σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Ολόκληρη Μακεδονία δεν διαθέτει ένα ελικόπτερο για ώρα ανάγκης; Ουδείς σχολίασε την έλλειψη αυτή. Μήπως ήταν πατάτα του ενημερωτή τής κοινής γνώμης;

Άλλη φρικτή είδηση: εγχείρηση μεταμόσχευσης ήπατος [η ύπατος που λένε οι μορφωμένοι https://makpress.blogspot.com/2022/07/blog-post_10.html] ανεβλήθη ελλείψει αναισθησιολόγου. Υπηρετούν μόνον 9 από τους 40 που προβλέπει το οργανόγραμμα. Και ήταν όλοι καταπονημένοι από την εφημερία της προηγούμενης ημέρας, οπότε δεν ήταν φρόνιμο να μετάσχουν στην εγχείρηση, ώστε να αποφευχθούν λάθη.

  Κατά τα λοιπά ο Κούλης προηγείται του Αλαίκσοις στις δημοσκοπήσεις ως πιο κατάλληλος πρωθυπουργός. Ποία η διαφορά;  Κούλης 29,6%, Αλαίκσοις 19,8%, Κανένας 24,6%. 

    Ωραία που περιγράφει το διαχρονικό χάλι μας  ο δάσκαλος Νατσιός.

https://www.antibaro.gr/article/33213

     Αλήθεια, αυτοί που μετέχουν στις δημοσκοπήσεις τί θυμούνται από τούτα;

https://makpress.blogspot.com/2015/07/best-of-lagarde.html?m=0

 

Σώτος

Υ.Γ. Διαθέστε παρακαλώ 3 ώρες από τη ζωή σας, για να πεισθείτε, ότι δεν είμαι γκρινιάρης. Προ πάντων, όμως, να έχετε μία επιτομή της πωλητικής αλητείας.

https://www.youtube.com/watch?v=Mw6fFTg37Wk&feature=youtu.be

 

Και μετά ξαναδιαβάστε την προς τον Κούλη επιστολή τού καθηγητή Ιωαννίδη.

https://www.huffingtonpost.gr/ioannis-ioannidis/-_3663_b_9007016.html

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου