Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

Θερίζει ο κορωνοϊός, περισσότερα κι απ΄το χειμώνα τα κρούσματα

 Όχι, δεν βλέπουμε τα "στατιστικά" και τις ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ και των "αρμόδιων", βλέπουμε τί γίνεται γύρω μας, όπως κι εσείς. Δεν υπάρχει ώρα, που να μην ακούμε για κάποιο φίλο, συγγενή, συνάδελφο, γείτονα. Η φράση όλων είναι....

"όλοι κορωνοϊό έχουν, τι γίνεται;".

Το καλό με αυτή την έξαρση, είναι ότι δεν ακούσαμε για κάποιον, να είναι σοβαρά.

Το κακό είναι ότι οι εποχιακές ιώσεις, έφευγαν το καλοκαίρι, εκτός από αυτή κι αυτό ανησυχεί κάθε λογικό άνθρωπο, δεδομένου ότι με βάση την εμπειρία από προηγούμενες πανδημίες, θα έπρεπε όντας στον 3ο χρόνο, να μας αφήσει ήσυχους, τουλάχιστον το καλοκαίρι.


O ιος κάνει τη δουλειά του χωρίς να υπολογίζει μέτρα και εμβόλια

Δεδομένο επίσης είναι ότι τα εμβόλια δεν έχτισαν κανένα τείχος ανοσίας και μάλλον δεν πρόσφεραν τίποτε, παρά την εμβολιολαγνεία των συστημικών μέσων και "ειδικών". Χώρες που εμβολιάστηκαν πλήρως είναι φουλ στον κορωνοϊό και χώρες που δεν εμβολιάστηκαν καθόλου, συνεχίζουν να μην ξέρουν καν τι είναι κορωνοϊός (π.χ. χώρες της Αφρικής). Χώρες που είχαν σκληρά μέτρα (π.χ. Ελλάδα), πνίγονται στον κορωνοϊό και χώρες που τα είχαν όλα ελεύθερα, έχουν πολύ καλύτερη εικόνα (π.χ. Σουηδία).




Οπότε καταλήγουμε στο προαιώνιο "να βάλει ο Θεός το χέρι του, να μη "γυρίσει" ο ιος, σε καμιά άγρια μετάλλαξη, που θα σκοτώνει, γιατί θα ΄χουμε το τέλος των δεινοσαύρων"


Δυστυχώς, παρά τις προόδους, η επιστήμη, δεν κατάφερε να δώσει το παραμικρό χτύπημα στον (κατασκευασμένο προφανώς) ιο κι αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι μετά από τόσα εμβόλια, ο ιος κάνει τα δικά του.

Άρα ....προσευχή, γιατί ...η καταστασιόν είναι τρε απελπιστίκ....


Φώτης Μακρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου