Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Λεκάκης: Οι εργαζόμενοι του Δήμου θα είναι οι συνεργάτες μας

Συνάντηση με το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων του δήμου Θεσσαλονίκης είχε χθες ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Πέτρος Λεκάκης.
Στη συνάντηση, που....
έγινε σε πολύ καλό κλίμα, οι εργαζόμενοι έθεσαν στον επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη Πρώτη» μια σειρά αιτημάτων και προβληματισμών που αφορούν γενικά τη λειτουργία των δήμων και της αυτοδιοίκησης αλλά και ειδικά το δήμο Θεσσαλονίκης.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Λεκάκης ξεκαθάρισε πως για τη δική του παράταξη δεν υπάρχει θέμα ιδιωτικοποίησης του τομέα καθαριότητας, ούτε και απολύσεων εργαζομένων. «Ο δήμος Θεσσαλονίκης έχει ένα έμπειρο και ικανό προσωπικό. Εμείς θα υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας με τους εργαζόμενους συμμάχους και συνεργάτες. Πιστεύουμε βεβαίως και στη συνεργασία δημοσίου και ιδιωτικού τομέα αλλά άλλο αυτό και άλλο κάποιοι να προσπαθούν να απαξιώσουν υπηρεσίες ώστε να βάλουν μετά τους ιδιώτες από το παράθυρο», τόνισε.
Στη συνάντηση από τη «Θεσσαλονίκη Πρώτη» το παρών έδωσαν και ο εντεταλμένος σύμβουλος Καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Λάζαρος Ζαχαριάδης και ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κώστας Ξανθόπουλος.