Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

Ο Μπούχλης και η μπίχλα

Γράφει ο Σωτήριος Καλαμίτσης

Τηρώντας τούτη τη φωτογραφία αισθάνεσαι ένα ρίγος να διαπερνά το κορμί σου. Αυτός δεν μπορεί παρά να ήταν καταδρομέας στα νιάτα του. Σίγουρα δε απόγονος του Λεωνίδα. Στη συνέχεια, όμως, κάτι πρέπει να του συνέβη και άρχισε να πετάει ουρανομήκεις μαλακίες, όπως....
  «δεν θυμάμαι να σκοτώθηκε κανείς από μολότωφ», μέχρι που κάποιοι, ακόμη και σύντροφοι, του έδειξαν πόσο ασθενή μνήμη έχει, ώστε να μη θυμάται τους νεκρούς της ΜΑΡΦΙΝ. Όχι πως έπρεπε να έχουν υπάρξει νεκροί από μολότωφ, για να συνειδητοποιήσει και αυτός ότι η μολότωφ είναι φονικό όργανο. Έτσι, λοιπόν, ανασκεύασε και ζήτησε συγγνώμη, καθότι η συγγνώμη μετά τη μαλακία, την μαλακίαν εξοβελίζει. Όπως λέει ο θυμόσοφος ελληνικός λαός «από τότε που ανακαλύφθηκε η συγγνώμη, χάθηκε το φιλότιμο».

Στα χνάρια του και κάποια Μυρσίνη Λοΐζου που ζη, λέει, από τα πνευματικά δικαιώματα του μπαμπά της, πράμα που της επέτρεψε να χλευάσει τα θύματα της 17Ν. Κι’ όταν της θύμισαν την εφάμιλλη της Κυρίτσειας παπάρα που είχε εκστομίσει, αποστόμωσε τους επικριτές της που είναι τόσο χαμερπείς, ώστε να ξεχάσουν τη συγγνώμη που είχε ζητήσει. Οι άτιμοι, οι αθεόφοβοι!
Η Περιφερειάρχιδα κ. Ρένα μας, σύντροφος εν τω κώματι, του ως άνω «κυρίου», στιγμάτισε την κυρία Φώφη, επειδή η κ. Φώφη είναι γόνος υπουργού διαδεχθείσα τον μπαμπά της στο πωλητικό μαγαζάκι, όπως συμβαίνει με τόσους άλλους: Γιωργάκης, Κωστάκης, Κούλης, Ντόρα, Βαρβιτσιώτης, Μπακογιάννης κ.λπ., οι οποίοι δεν ενόχλησαν την κ. Ρένα, εξ ου και αυτή δεν τους επετέθη. Η κ. Δούρου, η οποία είχε εκτοξεύσει την παπάρα «Οι αντιμνημονιακοί μαζεύουν τα σκουπίδια καλλίτερα από τους μνημονιακούς». Η κ. Δούρου που έχει στην πλάτη της 22 νεκρούς από τη Μάνδρα και 100 νεκρούς από το Μάτι, η αυτή κ. Δούρου, η οποία, διωχθείσα ποινικώς για την ολιγωρία της, δήλωσε «Η Δικαιοσύνη κάνει τη δουλειά της και οι αθώοι περιμένουμε», με αποτέλεσμα να παρέμβει ο άλλος μεγάλος πωλητικός που ακούει στο όνομα Σταθάκης, ο οποίος είπε ότι «αυτή η δήλωση της κ. Δούρου είναι μνημειώδης». Ναι ρε, αυτός που πριν εκλεγεί είχε δηλώσει ότι το 95% του χρέους είναι πραγματικό, αλλά, φευ, εξελέγη.

Την κ. Δούρου την ενοχλούν τα τζάκια των δεξιών, αλλά δεν την ενοχλεί που η κόρη της γκόμενας του μπαμπά τού υπουργού Παππά έγινε υπουργός και έχει βάλει και πλώρη για Δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τα προσόντα της και μόνον. Ναι ρε, αυτή που είπε πως πρέπει να «επανανοηματοδοτήσουμε την πολιτική».

Και όλος ο ΣΥΡΙΖΑ που μάχεται τη διαπλοκή βάζει στο ευρωψηφοδέλτιο τον Πέτρο Κόκκαλη. Τον υιό τού Σωκράτη. Του Σωκράτη που ‘κονόμησε γερά με την Panafon, επειδή ο Δρακουμέλ, πατήρ τού Κούλη, είχε απαγορεύσει δια νόμου την επί 5ετία συμμετοχή τού ΟΤΕ στην κινητή τηλεφωνία, όταν αυτή πρωτοεμφανίσθηκε, με αποτέλεσμα να θεριέψει ο Σωκράτης. Ναι ρε, ο αχάριστος Σωκράτης που πήγε στον Στέφανο Μάνο να ζητήσει κάτι ρουσφέτια κι’ όταν ο Μάνος αρνήθηκε, του είπε «Καλά, θα τα πούμε αύριο με τον Συμπιλίδη». Και ω του θαύματος, μετ’ ολίγον ο Συμπιλίδης έριξε την κυβέρνηση Δρακουμέλ, με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε σε πρόωρες εκλογές και να επανέλθει ο κραταιός Ανδρέας με τη Μιμή και την κ. Τουρλουμούση, τον Άκη, τον Γιάννο, τη σαύρα με τις θρούμπες και όλο το κακό εκσυγχρονιστικό συναπάντημα τρομάρα τους. Εκλογές του Οκτωβρίου του 1993, τις οποίες είχε προαναγγείλει τον Μάρτιο του 1993 από τη Βουλιαγμένη ο ΥπΕξ των πΗΠΑ Κρίστοφερ. Για δε ρε κάτι συμπτώσεις! Ναι ρε, αυτός ο Κόκκαλης που πήρε αγκαζέ τον ΟΤΕ το 1990, όταν το τρίο Δρακουμέλ-Αντρέας-Χαρίλαος παρέδωσαν τον ΟΤΕ στον Κόκκαλη εν αγνοία τού πρωθυπουργού Ζολώτα. Ναι ρε, για τέτοιο κράτος μιλάμε.
Η φήμη, πάντως, ότι έγινε κρούση να ενταχθούν στο ευρωψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ και οι υιοί Μπόμπολα, Σαββίδη και Καλογρίτσα δεν έχει ακόμη διασταυρωθεί. Λέγεται ότι το σκέφτονται, μήπως και χαρακτηρισθούν αριστεροί νεοφιλελεύθεροι.

Και μέσα σ’ όλη αυτή τη θολούρα αλεξιπτωτιστής τις πέφτει από ψηλά τραγουδώντας το «Μακεδονία ξακουστή» και γίνεται το έλα να δεις. Ετόλμησε ο νεανίας να τραγουδήσει άσμα προσβάλλον τη χώρα που κείται βόρεια της Μακεδονίας, τον φίλο Ζάεφ και όλους τους παροικούντας την Ελλάδα θιασώτες του Σχεδίου Ανάν. Τον πήρε και τον σήκωσε. Του αφαίρεσαν την πουλάδα, ώστε να παραδειγματισθούν οι υπόλοιποι. Επειδή, λέει, παρέβη τον κανονισμό πτώσεων. Ενώ ο νυν ΥπΕθΑ και πρώην ΑΓΓΕΘΑ ουδένα κανονισμό παρεβίασε, όταν έπεφτε με αλεξίπτωτο ως ΑΓΕΕΘΑ και βιντεοσκοπούσε την πτώση του.

Στη χώρα των προληπτικών συλλήψεων, για να μην ενοχληθούν υπουργοί που πάνε να δώσουν διαλέξεις και να ενημερώσουν τον λαό για το πόσο καλή είναι η κυβέρνηση που υπέγραψε τις Πρέσπες δι’ υπουργού που πιστεύει ότι οι Έλληνες είμαστε μοναχοφάηδες και πρέπει κάτι να δώσουμε στην Τουρκία από το Αιγαίο. Κι’ εγώ ο ανόητος είμαι χρόνια τώρα πιστός στο αξίωμα το υπό του Ιδρυτή τής Δυναστείας των Παπανδρεοειδών διακηρυχθέν «Διώκομεν την πράξιν και όχι το φρόνημα»!!

Εξεγείρομαι στην ιδέα ότι κάποιοι Μπούχληδες, ίσως κληθούν κάποια στιγμή να υπερασπισθούν τα πάτρια εδάφη, αλλά και τη ζωή τής Δούρου, του σκουλαρικάτου κ. Κυρίτση και της Μυρσίνης. Άμα δε και του κ. Πέτρου του ΚΕΕΡΦΑ που αγανάκτησε με το σχέδιο νέου Ποινικού Κώδικα, επειδή ρίχνει στα μαλακά τον Μιχαλολιάκο της ΧΑ την έχει σίγουρη την καταδίκη]. Για τη διάταξη περί μολότωφ τσιμουδιά. Ναι ρε του κ. Πέτρου που πάει παντού.
http://makpress.blogspot.com/2017/02/blog-post_222.html

Αλλά και του κ. Καρανίκα τη ζωή, συμβούλου στρατηγικού σχεδιασμού τού πρωθυπουργού, που δίνει προτεραιότητα «στους ειδήμων». Και των ανεγκέφαλων που πλακώνονται μέχρι και θανάτου στα γήπεδα για τον ΠΑΟΚ, τον ΠΑΟ, τον ΟΣΦΠ. Και του Ντάνου τη ζωή, νικητή του Survivor, που έκανε σεξ στα 14 με Νορβηγίδα, όπως μας ενημερώνουν τα ΜΜΕ, αλλά και συνέγραψε βιβλίον, ώστε να διευρύνωμεν τους ορίζοντας των γνώσεών μας και, έτσι, να γίνωμεν πιο «ειδήμων».
https://www.athensvoice.gr/politics/523295_diladi-einai-kako-poy-oi-anthropoi-ekanan-oyra-gia-vivlio-toy-nta noy
Και του κ. Σπίρτζη τη ζωή θα υπερασπισθούν, ο οποίος εκστόμισε χθες την πιο αξιοζήλευτη ατάκα όλων των εποχών: «Να φέρουμε το αύριο σήμερα στον ελληνικό λαό». Τί είπε ρε το άτομο!
Εν ολίγοις, κάποιοι Μπούχληδες θα χύσουν πάλι το αίμα τους υπέρ βωμών, εστιών και σκουπιδιών! Όπως πάντα! Ωχ Θεέ μου!
Σώτος

Υ.Γ. Όταν υπηρετούσα εγώ τη θητεία μου τραγουδούσαμε και το «Έχω μια αδελφή, κουκλίτσα αληθινή, τη λένε Βόρειο Ήπειρο, την αγαπώ πολύ». Αλλά τότε είχαμε χούντα, ενώ σήμερα … δημοκρατία, εξ ου και τη θέση τοιούτων ασμάτων καταλαμβάνουν [π]ω[ρ]δές όπως της κ. Μεγαλοοικονόμου «Σε λένε Αλέξη, και είσαι ηγέτης, και κάθε σου λέξη, είναι καταπέλτης». Δ-ε-ν υ-π-ά-ρ-χ-ο-υ-με!!!