Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Η υπόθεση του αλεξιπτωτιστή δείχνει το χάσμα λαού -εξουσιαστών

Ποιόν υπηρετούν άραγε οι κυβερνώντες; Σήμερα, συζητήθηκε πολύ το θέμα του Μπούχλη από τα Σφακιά, που τραγουδούσε το "Μακεδονία ξακουστή" την ώρα που....
έπεφτε με το αλεξίπτωτο, βιντεοσκόπησε την πράξη του και την ανέβασε και στο facebook. Σιγά το θέμα! Θα μπορούσε ήσυχα και αθόρυβα η υπηρεσία του να τον επιπλήξει, επειδή δεν τήρησε τους κανόνες ασφαλείας.


Όμως, ξεσηκώθηκε μια θύελλα αντιδράσεων, μόνο από την εξουσία και παρατρεχάμενούς της ! Ολοι σας σήμερα, θα ακούσατε σε ραδιόφωνα, σε σχετικές εκπομπές, το 99% του κόσμου να επιδοκιμάζει την πράξη του ! Όλοι, μα όλοι οι ακροατές, έλεγαν "μπράβο στο παλικάρι". 
Όχι πως έκανε καλά, πείτε ότι έχουν δίκιο οι τιμωροί του. Αλλά, τι είναι δικαιοσύνη; Ποιός ορίζει αν κάτι είναι αδίκημα; Δεν το ορίζει το "κοινό περί δικαίου αίσθημα";
Πώς γίνεται λοιπόν το κοινό αίσθημα να είναι υπέρ του Σφακιανού κατά 99% , αλλά όσοι έχουν εξουσία να θέλουν να τον κατονομάσουν ως "εγκληματία";
Γιατί υπάρχει τέτοια ΚΤΗΝΩΔΗΣ αναντιστοιχία μεταξύ του "κοινού αισθήματος" και των πράξεων των κυβερνώντων;
Όχι, πείτε μου ειλικρινά: ακούσατε στον περίγυρό σας κάποιον που να καταδικάζει το παλικάρι; Γιατί ΟΛΟΙ οι απλοί άνθρωποι τον αθωώνουν, αλλά όσοι έχουν εξουσία τον καταδικάζουν;
Η υποκρισία "έθεσε σε κίνδυνο την άσκηση" είναι ...παραμύθια της Χαλιμάς ! ΟΛΟΙ οι αλεξιπτωτιστές βιντεοσκοπούν κάποια κάθοδό τους όταν ολοκληρώσουν την εκπαίδευσή τους και είναι άνετοι. Αφήστε τα παραμύθια και τις τυπικούρες ! Η ενόχληση προέκυψε, επειδή η επιπολαιότητά του συνοδεύτηκε από πατριωτικό τραγούδι!
Αν τραγουδούσε το "μια ωραία πεταλούδα" και μετέδιδε και πάλι το βίντεο ΔΕΝ θα τον τιμωρούσε κανείς ! Δεν θα ασχολιόταν κανείς ! Ας βγει ο Διοικητής του να ισχυριστεί ότι δεν έχει ξαναδεί αλεξιπτωτιστή να καταγράφει με το κινητό την πτώση!!!

Να τελειώνουμε με την υποκρισία και τα μισόλογα!

Ελάτε, αυτό που ενοχλεί είναι η πατριωτική χροιά που έδωσε στην επιπολαιότητά του! 
Και βλέπουμε, επειδή ακριβώς έδωσε πατριωτική χροιά, τον ελληνικό λαό να του συγχωρεί την επιπολαιότητα και να του λέει "μπράβο λεβέντη" και τους εξουσιαστές να λυσσομανάνε εμετικά! Οι φασίστες!

Ποιά δημοκρατία λοιπόν και ποιές εκλογές; Κανείς δεν σέβεται το κοινό περί δικαίου αίσθημα, αν αυτό επιδοκιμάζει τον πατριωτισμό. Επομένως, άλλη ατζέντα απ΄αυτή που υπαγορεύει ο λαός υπηρετούν οι εξουσιαστές. Αλλού κοιτάνε, προς τα πάνω, όχι προς τα κάτω, προς αυτούς που τους εξέλεξαν. Αλλού απολογούνται, άλλους θέλουν να ικανοποιήσουν, όχι το λαό.

Β.Πρ.