Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Έκαψαν ομοιώματα και σημαίες του Ισραήλ και των ΗΠΑ

Το ξανάκαναν πολλές φορές, αλλά το αυτί του Ισραήλ δεν ιδρώνει: "όποιος πάει να παραβιάσει τα σύνορά μας, πεθαίνει. Τόσο απλά". Αυτή είναι η ....

στρατηγική του, που δεν αλλάζει, επειδή κάποιοι σε άλλες χώρες κάνουν διαδηλώσεις. Είναι τόσο δυνατό, έχοντας πλέον απλώσει σε όλο τον κόσμο πλην Ιράν, τα πλοκάμια του, που όλο και λιγοστεύουν οι αντιδράσεις και περιορίζονται πλέον στο ανώνυμο πλήθος. Οι επώνυμοι λουφάζουν φοβισμένοι μην τους βάλει ο σιωνισμός στα μαύρα κατάστιχα και ...πάπαλα η καριέρα και οι φιλοδοξίες.


Μία ακόμα συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό πραγματοποιούν αυτή την ώρα μέλη της Επιτροπής για την Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης και της Παλαινιστινιακής κοινότητας στο άγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη. Αφορμή στάθηκε το αιματοκύλισμα τις τελευταίες μέρες στη Γάζα.

Μάλιστα έξω από την πρεσβεία των ΗΠΑ επί της Τσιμισκή, οι διαδηλωτές έκαψαν, ομοιώματα των Νετανιάχου και Τράμπ , καθώς και σημαίες του Ισραήλ και των ΗΠΑ.

Οι διαδηλωτές νωρίτερα πραγματοποίησαν πορεία και μέσω των οδών Αγίας Σοφίας, Τσιμισκή και Αριστοτέλους κατέληξαν στην Αμερικανική Πρεσβεία. . Να σημειωθεί πως την συγκέντρωση στηρίζουν επίσης σωματεία και φορείς της πόλης.

Εν τω μεταξύ τα μέλη της ΕΔΥΕΘ εκφράζουν την αμέριστη συμπαράσταση τους στους Παλαιστινίους για τις επιθέσεις που δέχονται τον Ισραήλ στην ευρύτερη περιοχή της Ιερουσαλήμ, ενώ εκφράζουν την έντονη αντίθεση τους στη στάση του Ισραήλ καθώς επίσης και στην μετακίνηση της αμερικανικής πρεσβείας του Ισραήλ στην πόλη των Ιεροσολύμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου