Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018

Νέο πρόσωπο στο Δήμο Θερμαϊκού

Ένα νέο πρόσωπο έφερε η πρόσφατη υποβολή παραίτησης του δημοτικού συμβούλου, κ. Δημήτρη Ματζάρη, στη θέση του οποίου καθήκοντα ανέλαβε η κα. Νικολέττα Γαργαροπούλου.

Με την επιστολή παραίτησης που....
απέστειλε ο κ. Ματζάρης, ευχαρίστησε το Δήμαρχο, κ. Γιάννη Μαυρομάτη, προσωπικά για την εμπιστοσύνη που επέδειξε προς το πρόσωπό του, αλλά και όλους τους συναδέλφους – μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ επεσήμανε την προσωπική φύση των λόγων για τους οποίους κατέληξε στην απόφασή του αυτή, επικαλούμενος επαγγελματικές και προσωπικές υποχρεώσεις, που δεν του επιτρέπουν τη δυνατότητα αφιέρωσης του απαιτούμενου για τη θέση χρόνου.

Από τη μεριά του ο κ. Μαυρομάτης εκφράζοντας κι αυτός με τη σειρά του τις από καρδιάς ευχαριστίες του προς τον απελθόντα δημοτικό σύμβουλο, επεσήμανε ότι : «Η αποχώρηση του κ. Δημήτρη Ματζάρη στερεί από τη στενή οικογένεια του Δήμου μας μια ικανότατη προσωπικότητα, ένα σημαντικό σύμμαχο, έναν πάνω απ’ όλα ηθικό και εξεχόντως αξιόλογο άνθρωπο. Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω ιδιαίτερα, για τη πολύτιμη στήριξή του όλο αυτό τον καιρό, στον αγώνα στον οποίο υπήρξαμε συναγωνιστές και να του ευχηθώ ολόψυχα, αλλά και έχοντας πλήρη βεβαιότητα, καλή επιτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής του».

Η κα. Γαργαροπούλου, η οποία διαδέχεται τον κ. Ματζάρη, είναι απόφοιτος της σχολής Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με ειδίκευση στην Ψυχοπαιδαγωγική Κατάρτιση του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ έχει επιδείξει έντονη δραστηριότητα σε κοινωνικούς και πολιτιστικούς συλλόγους.

Η ορκωμοσία του νέου μέλους του Δημοτικού Συμβουλίου τελέσθηκε σήμερα, Παρασκευή 11 Μαΐου 2018, στο Δημαρχείο Θερμαϊκού στο γραφείο του Δημάρχου, με τον κ. Μαυρομάτη να υποδέχεται και να καλωσορίζει θερμά το νέο μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου, με ευχές για καλή δύναμη και υπομονή στην εκπλήρωση με ευσυνειδησία των καθηκόντων του.

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.